_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Sunset Park, El gravat a Girona, Lletra de batalla per Tirant lo Blanc, Unió Democràtica de Catalunya (1931-2003)

SUNSET PARK

Paul Auster

Edicions 62

250 pàgines. 18,50 euros

Miles, un noi de poc més de vint anys que ha perdut el germà i està barallat amb els pares, està enamorat de Pilar Sánchez, hispana menor d'edat a qui va conèixer en un parc llegint El gran Gatsby... Suggeridor marc del 16è llibre de l'autor: els qui el coneixen diuen que ha deixat molta cosa íntima en aquestes planes.

EL GRAVAT A GIRONA

Joan-Maria Bragulat

Diputació de Girona

452 pàgines

Entorn històric, lloc de publica-

ció, vida de l'artista, tècniques emprades... Tot el que es pot preguntar sobre les 300 imatges d'aquest ingent i luxós treball, sis anys de feina on l'historiador aplega tots els gravats fets a Girona entre 1610 (el més antic, una vista de Sant Feliu) fins al 1915. Bon regal que quedarà gravat en la memòria de l'obsequiat.

LLETRA DE BATALLA PER

TIRANT LO BLANC

Mario Vargas Llosa

Edicions 62

87 pàgines. 14 euros

El que més li agrada al flamant premi Nobel de Literatura és disseccionar grans obres literàries per veure quins són els mecanismes que converteixen els escriptors en déus omniscients de les obres. En aquest opuscle de 1969 ara reeditat, Vargas Llosa compara l'autor del millor llibre del món, segons Cervantes, amb Dickens, Tolstoi, Flaubert...

UNIÓ DEMOCRÀTICA DE

CATALUNYA (1931-2003)

Òscar Barberà

Servei Publicacions UAB

381 pàgines. 20 euros

Des del manifest fundacional al diari El Matí el 7 de novembre de 1931 fins a la consolidació del lideratge de Duran i Lleida. Calia un nou manual actualitzat —i didàctic— per a un dels partits més veterans del país. Fins ara només valia La Unió Democràtica de Catalunya i el seu temps: (1931-1939), d'Hilari Raguer del 1976, i poc més.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_