AGENDA

Novetas

Pastoral americana; Palabras de la muerte; Matins grisos; Primer cal batre els ous

PASTORAL AMERICANA

Philip Roth

Traducció de Xavier Pàmies

La Magrana. 492 pàgines

22 euros

Tard o d'hora, al nord americà Philip Roth (1933) li caurà el Nobel. Una manera d'entrar en la seva obra és aquesta novel.la (premis Pulitzer 1998 i National Medal of Arts), on l'escriptor Zuckerman (clar alter ego) presenta el jueu El Suec, rei del somni americà a qui se li esmicolarà de cop. Gran traducció.

PALABRAS DE LA MUERTE

Màrius Torres

DVD Ediciones

172 pàgines. 14 euros

Eduardo Moga, Carlos Marzal, Pere Rovira, Enric Sòria i el també poeta, i alhora editor, Sergio Gaspar, són alguns dels ínclits traductors al castellà d'aquesta antologia de Màrius Torres, l'home que aspirava a ser "un poeta que un altre segle pogués llegir amb plaer". Ho aconseguí. Lluís Llach, incorporant-ho al seu I si canto trist, hi va ajudar i ara ho poden ratificar més castellanoparlants amb aquesta acurada edició bilingüe.

MATINS GRISOS

Joan Adell

Angle Editorial

413 pàgines. 22 euros

Seguint l'estel.la de la saga dels Rius presentada per Ignasi Agustí, Joan Adell (Blanes, 1938) retrata també una nissaga burgesa, la dels Grau-Llopart, a qui el lector agafarà en marxa per la vida en la figura d'Anna Grau: el dia que anuncia el seu compromís matrimonial, els seus pares moriran en l'atemptat del Liceu; però les generacions també viuran des de la Setmana Tràgica fins a l'execució de Puig Antich.

PRIMER CAL BATRE ELS OUS

Ada Parellada

Graó

174 pàgines. 21,20 euros

S'ha acabat això de no saber fer ni una truita a la francesa. L'objectiu d'Ada Parellada en aquest nou llibre és ensenyar pas a pas, al detall, fins i tot amb el més obvi, tot allò que es necessita per cuinar fins a 45 plats apetitosos i senzills. Està pensat per a joves d'entre 12 i 18 anys, però potser també ho aprofita algú de més granadet.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS