_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Micah P. Hinson; L'hort dels cirerers; Banda de Barcelona; Melic

MÚSICA Micah P. Hinson

rriba l'altre Mika, el bo de veritat, Micah P. Hinson. El genial cantautor i guitarrista de Memphis, autor de cançons tan extraordinàries i estremidores com Patience, Close your eyes o Beneath the rose, interpretades amb la delicadesa aspra d'una veu única, actua divendres al Palau de la Música. Un artista, comparable a Tom Waits o Leonard Cohen, que t'estreny l'ànima.

TEATRE L'hort dels cirerers

S'estrena dimarts una de les propostes teatrals més esperades de la temporada, L'hort dels cirerers de Txèkov posada en escena per Julio Manrique a partir de l'adaptación de David Mamet. Entre els atractius, a part del morbo de veure desembarcar Manrique al Romea, teatre que dirigirà a partir de la pròxima temporada, un repartiment actoral estel·lar amb Montse Guallar com a Ranevskaya, David Selvas (Lopakhin) i Ferran Rañé (Gaev).

CLÀSSICA Banda de Barcelona

La Banda Municipal de Barcelona fa aquesta temporada 125 anys, i per celebrar-ho, ha tingut la genial idea d'encarregar a 11 compositors que cadascun li escrigui una nova partitura. La primera, Jaume I el conqueridor, composta per Joan Lluís Moraleda, s'estrena diumenge en el concert amb què Salvador Brotons inaugura la nova temporada del conjunt que es perllongarà fins al 22 de maig del 2011. (L'Auditori de Barcelona. 14 de novembre. 11.30 hores).

Comprar i beure

BOTIGA Melic

"La idea va sorgir arran del naixement del meu primer fill, quan ens vam trobar que no hi havia roba infantil que ens agradés", explica Berenguer Verdú, dissenyador gràfic i ara copropietari de la botiga Melic, que va obrir el mes de maig al barri de Gràcia. Alhora, va muntar l'empresa Melicbebe amb els seus dos germans, on confeccionen la seva pròpia línia de roba per a la llar. A Melic hi ha espai per als petits més moderns, amb samarretes estampades amb guitarres elèctriques i pitets que deixen el blau per optar per un estampat militar. Marques canyeres, com les defineix en Berenguer, com Elodie Details, 4funkyflavours o Hummel. També s'hi troben les sabatilles Keep (genials!) i una col·lecció de Zolime inspirada en la moda japonesa dels anys 20, amb quimono inclòs. Cal fer una ullada a les enganxines de Ferm living i als ninos de Skummis.— Melic. Carrer del Diluvi, 3.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_