_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Joaquim Sabina, Albert Vidal, F-P. Decker i Udon ya

MÚSICA Joaquín Sabina

Diu que amb aquesta gira s'acomiada dels grans escenaris, que no li calen les aglomeracions. Però, abans de l'adéu definitiu a les multituds, Sabina actuarà a Barcelona. El concert estava previst per al setembre, però es va anul.lar per una caiguda de l'artista. Ara, amb les forces recuperades, interpretarà els temes del darrer disc, Vinagre y Rosas. (Palau Sant Jordi, avui, 21.30 h)

ALBERT VIDAL

Torna l'Albert Vidal en el seu avatar d'artista de teatre musical rural català amb la rondalla tel.lúrica Història de Joan, nascut d'un ós. A la peça, l'actor, que acumula experiències teatrals i vitals sense fi ni compte, i que fins ara s'ha enterrat a si mateix, busseja en les arrels del folklore català per explicar-nos un relat que entronca amb la mitologia universal. Ho fa recorrent als molts recursos que té i a un grup de músics. (TNC, fins al 7 de novembre).

CLÀSSICA F-P. Decker

Torna Franz-Paul Decker! Torna a dirigir l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la que fou titular entre el 1985 i el 1991, en un concert que ret homenatge al desaparegut compositor Francesc Taverna-Bech en l'obra que obre el programa, que inclou les Cançons negres de Montsalvatge i una especialitat del mestre germano canadenc, la Simfonia domèstica, de Richard Strauss. L'hem enyorat. (L'Auditori. Barcelona. 29, 30 i 31 d'octubre).

Comprar i beure

RESTAURANT Udon ya

Sense cues i econòmic. A l'Udon Ya, de l'Illa Diagonal, el client fa la comanda i paga el plat sense intervenció de cap cambrer ni caixer. Des de fa dues setmanes aquest restaurant de menjar asiàtic ofereix l'ICGKiosk, un punt de venda desatès desenvolupat per la lleidatana IGC Software, que també s'utilitza a la discoteca Amnèsia (Eivissa), i a les pistes d'esquí del Pirineu d'Osca.

El kiosk té una pantalla tàctil on es tria el plat entre nou propostes de fideus (noodles). Costen de 5,95 a 6,96 euros, preu que inclou l'IVA però no la beguda, i que s'abona en bitllet, moneda o targeta de crèdit.

"El nostre objectiu és servir al més de pressa possible", explica el coordinador de cuina.

De moment, no hi ha arròs ni postres en aquest fast food asiàtic on el menjar s'endú a casa o es gaudeix a la barra del local.

L'Illa, Diagonal, 545-577.

www.udon.es

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_