_
_
_
_
AGENDA

Banys i assassins a la Muntaner

ELS CONVIDATS / FRENESÍ

Sala Muntaner

Fins al 24 d'octubre

De 14 a 18 euros

Poden passar moltes coses entre les quatre parets d'un bany. Aquest espai tan quotidià i alhora tan poc comú com a escenografia d'una obra de teatre és el protagonista de Els Convidats, que es representa a la Sala Muntaner. A l'obra, un matrimoni amb fama de modèlic (Enka Alonso i Àlvar Triay) celebra una vetllada per mostrar la remodelació d'aquesta part de la casa. Però entre la troupe d'amistats i familiars excèntrics convidats destaca la cunyada (Agnès Llovet). Acaba d'arribar de l'estranger i guarda un secret que podria comprometre el marit de la seva germana. En vista del tràfic de ganivets que sobrevolen la taula, i per no espatllar la vetllada, els tres decideixen tancar-se al bany. La intimitat de l'estança farà que aflorin desitjos i contradiccions, que amenacen amb obrir un solc insalvable en les seves relacions.

"Hi ha molta gent que viu de les aparences, però l'obra va més enllà del triangle amorós", explica la directora del muntatge, Cristina Cervià. Així, l'espectacle es converteix en una reflexió sobre la venjança, el perill de jugar a seduir, i la infidelitat no només entre la parella, sinó amb un mateix. Però l'autora del text, Mar Pla, que s'estrena com a dramaturga, hi ha afegit també grans dosis d'humor.

Els Convidats, de la productora balear Producción de Ferro, es va estrenar al juny i ha aconseguit tres nominacions als Premis Escènica de les Illes. Serà a la sala fins al 24 d'octubre. Fins a aquesta data, i en segona hora, també s'hi representa Frenesí. L'interpreten quatre actors però el protagonista indiscutible és Roberto Cairo, alhora director de l'obra. Conegut per la sèrie de televisió Cuéntame cómo pasó, porta a escena aquesta comèdia que tracta sobre un assassí. Els malentesos i els conflictes tenyeixen amb un humor àcid l'escena del crim.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_