_
_
_
_
AGENDA

Tots a la Ciutadella: hi ha llibres!

La Setmana del Llibre s'ha posat les piles per ser el Sant Jordi de l'estiu

Si entreu al parc de la Ciutadella pel passeig de Lluís Companys, us trobareu al davant un envelat enorme: la llibreria de la Setmana del Llibre en Català, que s'obre demà a la tarda. Totes les novetats de l'any i llibres de fons, 30.000 títols. A la vora, un altre envelat, la llibreria dels premis, ofereix 100 obres guardonades per premis literaris en català els darrers 12 mesos. Quiosc.cat mostrarà més d'un centenar de revistes en català. A l'envelat de la biblioteca, professionals experts ajudaran a escollir lectures; també s'hi podran veure espectacles basats en llibres que organitzen les biblioteques de Barcelona.

La Setmana s'ha posat les piles, vol ser un Sant Jordi en català de finals d'estiu. A part d'aquests espais, escenaris a l'aire lliure. A l'Hivernacle, xerrades i activitats familiars; des d'aquest punt s'oferirà en directe un programa especial d'Ànima del Canal 33. A Àgora, davant del Museu de Zoologia, hi haurà taules rodones, trobades amb autors, concerts i cinema. El Chill-out, al costat del Drac Cafè, serà un dels espais més agradables de la Setmana: signatures de llibres, lectures, narracions en veu alta i, sorpresa, sopars i còctels literaris.

Els sopars (divendres i dissabtes), aplegaran autors i lectors. Costen 20 euros per persona i s'ha de reservar (al tel. 93 310 76 06) perquè les places són limitades. Els còctels, cada dia diferents i sempre relacionats amb novel.les, valen quatre euros.

Dissabte serà un dia molt especial. La Setmana s'ha volgut vincular amb l'Onze de Setembre i és probable que a la Ciutadella hi hagi overbooking. Mig hora abans que comenci l'acte institucional de la Diada (11.30 hores), al Chill-out de la Setmana s'hi celebrarà un acte que porta l'engrescador títol de Visca la República!, a càrrec de Pau Vinyes. Emili Teixidor i Marc Pastor dedicaran llibres.

La Setmana vol desbordar el personal durant deu dies: llibres, música, cinema, lectures, contacontes, taules rodones, concerts, espectacles, tallers, jocs..., i hi ha algunes cites per destacar: dimarts, Maria Barbal rebrà el Premi Trajectòria i, dimecres, a les 20.30 hores, lectura de clàssics medievals a càrrec de Màrius Serra, Ferran Mascarell, Jordi Pujol i Josep Cuní, entre d'altres.

La Setmana no fa descomptes en la venda de llibres, però organitza concursos diaris: per cada 20 euros de compra es dóna una butlleta per participar en un sorteig diari de sopars, itineraris o entrades.

Dades bàsiques

La Setmana del Llibre en Català engega demà a les 17 hores al parc de la Ciutadella. La inauguració oficial és a les 18 hores. Durarà fins al diumenge 19 de setembre.

Cinc envelats i tres espais a l'aire lliure acolliran 30.000 llibres i més de 200 actes.

Horaris. De dilluns a dimecres, de 17 a 22 hores; dijous, de 10 a 22 hores; divendres, de 17 a 24 hores; dissabte, de 10 a 24 hores; diumenge, de 10 a 20 hores.

Premi Trajectòria a Maria Barbal (dia 14 a les 20 hores).

Més de 50 autors dedicaran llibres el cap de setmana, d'11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. Hi haurà, entre d'altres, Jordi Puntí, Maria Barbal, Rafael Vallbona, Sebastià Alzamora, Isabel Clara Simó, Vicenç Villatoro, Patricia Gabancho, Gemma Lienas, Maite Carranza, David Castillo, Màrius Sampere, Xavier Bosch, Monika Zgustova i Elizabeth Kostova.

www.setmanallibre.cat

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_