_
_
_
_

Agenda

I També..., concerts, exposicions, cites de la setmana

Concerts

La Oreja de Van Gogh. Actuen amb Zenttric i Diego Martín. (Festival dels 40 principals. Platja de Llevant de Salou. 17 de juliol. 20.30 hores. Gratuït).

Nuno Rebelo. Oferirà una demostració de música experimental contemporània. (Nau Côclea de Camallera. Alt Empordà. 16 de juliol, 22 hores. 5 euros).

Kings Langley. Interpretaran un repertori variat, amb temes d'Elton John o Paul Simon. (Museu Marítim de Barcelona, Jardí del Rei. 19 de juliol, 18 hores. Gratuït).

Exposicions

Ciudades y contaminación. Mostra fotogràfica d'autors com Eugeni Forcano, Paco Elvira o Yann Arthus-Bertran. (Espacio Cultural Caja Madrid. De dilluns a divendres, de 10 a 21 hores. Del 14 de juliol al 19 de setembre).

Secrets del Museu Egipci. Mostra de 180 objectes, fotografies i llibres. (Museu Egipci, del 20 de juliol al 30 de desembre. De dilluns a dissabte, de 10 a 20 hores i diumenges, de 10 a 14 hores. De 8 a 11 euros).

iD5 Ciutats Intervingudes. Projecte d'art per desenvolupar la creació en l'espai públic. (La Capella. Del 15 de juliol al 12 de setembre. De dimarts a dissabtes, 12-14 i 16-21 hores. Diumenges i festius, 11 a 14 hores).

Altres

Eclíptica. Visita a l'obervatori astronòmic, amb concerts a l'aire lliure. (Castelltallat. 17 de juliol, 22 hores. Gratuït, amb sortida d'autobusos des del barri de Gràcia).

Diction and Contradiction. Trobada artística entre dues llegendes de la cultura afroamericana, el pianista Cecil Taylor i el poeta Amiri Baraka. (Cafè Lebab, fàbrica de Can Ricart. 16 de juliol, 21.30 hores. 5 euros).

OjodePez Photo Meeting Barcelona. Trobada-congrés de fotografia documental, amb debats i conferències. (Virreina Centre de la imatge. Del 15 al 17 de juliol. Entre 90 i 165 euros).

Dansa

Dunas. Nova oportunitat de veure el meravellós espectacle de María Pagés i Sidi Larbi Charkaoui sobre el tema del desert. (Teatre Grec. Dies 15 i 16 de juliol. 22 hores. De 12 a 23 hores).

Mirror and music. Estrena a Europa de la nova coreografia del ballarí japonès Saburo Teshigawara. (Teatre Nacional de Catalunya. Dia 17, 21.30 hores i dia 18, 18 hores. De 22 a 24 euros).

Creació 2010. Anne Teresa De Keersmaeker parteix de la polifonia del segle XIV per a aquesta nova coreografia sobre la mortalitat i l'existència humana. (Teatre Grec. 19 i 20 de juliol, 20 hores. De 16 a 28 euros).

Òpera

Amb els peus a la Lluna. Com es pot explicar per què l'home va voler anar a la Lluna? Aquest és el punt de partida d'aquesta nova òpera per a públic familiar composta per Antoni Parera Fons i amb la soprano María Bayo fent de Lluna. (Teatre Lliure. Del 16 al 18 de juliol, 20.30 hores. 16 euros).

Música

Lighthouse Music. Silvia Pérez / Arturo Sandoval. Doble concert amb el retorn de l'Arturo Sandoval Sextet als escenaris catalans seguida d'una de les millors veus femenines actuals, Sílvia Pérez amb el més internacional dels nostres contrabaixistes, Javier Colina. (L'Auditori. Dia 21, 21.30 hores. De 30 a 40 euros).

Gerard Quintana. Espectacle basat en el disc Deterratenterrat on la música comparteix espai amb el joc teatral. (Plaça del Rei. Dia 15 de juliol, 22 hores. 25 euros).

Glissando. El grup presenta el seu nou treball, Records de Futur, on mescla el pop més nou amb l'electrònica. (Plaça del Rei. Dia 17 de juliol, 22 hores. 18 euros).

Ressons de l'Al-Andalus. Recull de cançons populars de Catalunya, València i Mallorca amb influència àrab. Amb la participació del Cor de Cambra de l'Auditori de Lleida, i Sílvia Pérez. (Plaça del Rei. 18 de juliol, 22 hores. 25 euros).

Agustí Fernández & Barry Guy. El pianista mallorquí i el contrabaixista anglès presenten el seu treball conjunt, Some other place. (Sala Ovidi Montllor. Dia 19 de juliol, 21 hores. 22 euros).

Zenet. El crooner andalús presenta el seu primer disc en solitari, Los mares de chino, premi a l'Artista Revelació del 2010. (Plaça del Rei. Dia 20 de juliol, 22 hores. 30 euros).

Corine Bailey Rae. Ha publicat The Sea, disc en el qual combina pop, soul i jazz. (Teatre Grec. Dia 21 de juliol, 22 hores. De 22 a 42 euros).

Poesia

Joan Maragall, el ciutadà. Rosa Novell recita una selecció de versos i textos del poeta acompanyada d'un violoncel. (MUHBA Vil.la Joana. Dia 17 i 18 de juliol, 20.30 hores. 8 euros).

Concerts

Dijous 15

Solomon Burke. Soul clàssic. (Sala Apolo, 21 hores. 20 euros).

Joan Isaac. Tocarà els seus temes més coneguts. (Museu d'Història de Catalunya, 22 hores. 4 euros).

Divendres 16

Gotan Project. Tango sofisticat. (Festival Jardins Cap Roig, 22 hores. Entre 30 i 110 euros).

Norah Jones. Presentarà The Fall, l'últim cd. (Festival de Peralada, 22 hores. 60 euros).

León Giego. Repassarà en format íntim tota la seva carrera. (Sala Bikini, 21 hores. 15 euros).

Dissabte 17

Pereza. Pop rock descarat per a una nit d'estiu. (Poble Espanyol, 21.00 hores. Entre 25 i 35 euros).

Pep Sala. Celebra el seu 50 aniversari. (Teatre Arteria Paral.lel, 22 hores. Des de 5 euros).

Youssou N'Dour. La gran veu de l'Àfrica negra. (Festival Jardins de Cap Roig, 22 hores. Entre 30 i 110 euros).

Natalie Cole. Una veu màgica (Festival de Porta Ferrada, 22.30 hores. Entre 35 i 55 euros).

Chick Corea. Inclou vells i interessants col.legues. (Teatre Auditori Camp de Mart Tarragona, 22 hores. Entre 23 i 43 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_