_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

POP The Beach Boys, DANSA Marta Carrasco, TEATRE Tempête, REGGAE Third World, Comprar i beure BOTIGA Ladyloquita

D'acord que Brian Wilson no estarà amb ells, però sentir els grans clàssics del pop atemporal de The Beach Boys no és mai sobrer. Harmonies vocals, música feta pensant en el mar i melodies rodones semblen idònies per sentir-se a la costa, a la vora del mar. Millor possible, però difícil. (Festivals Jardins de Cap Roig. 9 de juliol. Calella de Palafrugell. 22 hores. 30-110 euros).

Carismàtica coreògrafa i ballarina, Marta Carrasco recrea colpidores imatges de desassossegadora bellesa en la seva darrera creació, Dies Irae; en el Rèquiem de Mozart, que arriba al festival Grec. L'espectacle s'endinsa en l'angoixa, la soledat i la frustració per mitjà de crues metàfores. Una cerimònia profana plena de delirants personatges al ritme de l'obra pòstuma de Mozart. (Teatre Nacional de Catalunya. Barcelona. Del 8 a l'11 de juliol. De 22 a 24 euros).

Dimarts arrenca a Mataró l'octava edició del Festival Shakespeare amb Tempête d'Irina Brook, filla de l'insigne Peter Brook i de la no menys gran actriu Natasha Parry. Formada a Nova York amb Stella Adler i intèrpret en peces del seu progenitor, és una directora excel.lent que ara ens ofereix una Tempesta de butxaca amb quatre actors i Pròsper convertit en xef d'una pizzeria en la seva illa deserta. S'haurà de veure (Teatre Santa Maria, Mataró, 15 de juliol. 22 euros).

El festival Nowa Reggae arriba a la 5a edició amb tota una institució, els jamaicans Third World que celebren 35 anys als escenaris. Divendres actuaran tres estrelles del dancehall: Mr. Vegas, Luciano i Turbulence. Entre les activitats gratuïtes, un passi de documentals que inclou l'estrena del treball sobre el mític grup d'ska Intensified, que també actuarà al festival. www.nowareggae.com. (Platja del Far de Vilanova i la Geltrú. 9-10 de juliol. Des de 25 euros).

Roba i accessoris de disseny i a un preu assequible. Aquesta és la filosofia de Ladyloquita, amb un estil entre boho-chic i retro, però sobretot, molt dolç i càndid. La nova botiga (n'hi ha una al carrer Torrent de l'Olla), —oberta fa uns mesos a la Travessera de Gràcia—, confirma que l'aventura en què es van embarcar la Laura i la Meeta ara fa tres anys —amb només 26 primaveres—, ha estat un èxit. Firmes com Yumi, Pepa Loves, Kling, Judith Bel i la marca de la Meeta, Tiralahilacha, fan les delícies de les clientes que busquen exclusivitat sense deixar-se el sou (els vestits costen uns 40 euros). La Meeta viu a cavall entre Barcelona i la Índia, on es confeccionen els seus divertits i florals dissenys, i la Laura coordina Ladyloquita.

No us oblideu de fer una ullada a les vitrines, on trobareu una bona col.lecció d'arracades i collarets d'estil vintage. Travessera de Gràcia, 126.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_