_
_
_
_
_

Agenda

I també..., Concerts

'Sónarkids'. Aquest any, el germà petit del Sónar se li avança una setmana al gran. Tot un plegat d'experiències musicals, artístiques i creatives per a nens i pares. A l'apartat musical s'hi podran veure actuacions de Jimi Tenor, Joan Miquel Oliver, Txarly Brown o The Pinker Selectors. També hi haurà dos espectacles de ball a càrrec de Unity Common, que mostraran els seus passos de hip hop, i Brodas, que faran una adaptació del seu espectacle de street dance. En el camp creatiu, hi haurà tallers amb el dissenyador Josep Abril, de dibuix amb Jordi Labanda o de graffitti amb Lolo. I molt més. (Sónarkids. 12 i 13 de juny. De 10.30 a 20 hores. CCCB i Macba. www.sonarkids.com. De 14 a 20 euros).

'Gea'. Festival de Música Independent de Tarragona. En el seu segon any, Gea segueix apostant per les propostes indies més destacades del país i de l'estranger. Entre els participants més interessants del cartell destaquen la nord-americana Lydia Lunch, que presentarà una perfomance que parlarà de pèrdua, venjança i d'ira; The Wave Pictures, la banda que ha acompanyat Darren Hayman; Dawn Landes, Bigott, Teeth And Tongue, Animic, Tujiko Noriko i Maria Coma, entre d'altres. (Gea, Teatro Metropol i Camp de Mart, Tarragona. 10-13 de juny).

Concerts

Dijous 10

Christina Rosenvinge. Acompanyada per Chris Brokaw i Raúl Fernández. Música i paraules. (Luz de Gas. Cicle En persona, 21 hores. 20-22 euros).

Divendres 11

Standstill. Després del seu fastuós concert al Primavera Sound, Standstill torna a oferir el disc Adelante Bonaparte. (Apolo, 21.30 hores. 14-16 euros).

Barricada. Uns veterans del rock dur ofereix el més popular del seu llarg repertori amb aturada a la Guerra Civil, La tierra está sorda. (Razzmatazz, 19.30 hores. 19,90 euros).

Pantanito. El rumbero Pantanito presenta una sessió amb Los Impagaos, Expresso i Latino y Los Llobregantes en una nit de rumba compartida. (Tradicio- nàrius (CAT), 22 hores. 10 euros).

Dissabte 12

Jaime Urrutia. Un supervivent de la "Movida" amb nou disc, Lo que no está escrito. (Bikini, 21 hores, 18-20 euros).

Tremendamente. Projecte de Dani Rifà on participen Xerramequ, Joan Garriga, Gossos i Pèl de gall, col·laborant en temes del repertori de Tremendamente i tocant-ne algun de propi. (Apolo, 21 hores, 18-20 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_