_
_
_
_

Agenda

I també..., Concerts

'Sónarkids'. Aquest any, el germà petit del Sónar se li avança una setmana al gran. Tot un plegat d'experiències musicals, artístiques i creatives per a nens i pares. A l'apartat musical s'hi podran veure actuacions de Jimi Tenor, Joan Miquel Oliver, Txarly Brown o The Pinker Selectors. També hi haurà dos espectacles de ball a càrrec de Unity Common, que mostraran els seus passos de hip hop, i Brodas, que faran una adaptació del seu espectacle de street dance. En el camp creatiu, hi haurà tallers amb el dissenyador Josep Abril, de dibuix amb Jordi Labanda o de graffitti amb Lolo. I molt més. (Sónarkids. 12 i 13 de juny. De 10.30 a 20 hores. CCCB i Macba. www.sonarkids.com. De 14 a 20 euros).

'Gea'. Festival de Música Independent de Tarragona. En el seu segon any, Gea segueix apostant per les propostes indies més destacades del país i de l'estranger. Entre els participants més interessants del cartell destaquen la nord-americana Lydia Lunch, que presentarà una perfomance que parlarà de pèrdua, venjança i d'ira; The Wave Pictures, la banda que ha acompanyat Darren Hayman; Dawn Landes, Bigott, Teeth And Tongue, Animic, Tujiko Noriko i Maria Coma, entre d'altres. (Gea, Teatro Metropol i Camp de Mart, Tarragona. 10-13 de juny).

Concerts

Dijous 10

Christina Rosenvinge. Acompanyada per Chris Brokaw i Raúl Fernández. Música i paraules. (Luz de Gas. Cicle En persona, 21 hores. 20-22 euros).

Divendres 11

Standstill. Després del seu fastuós concert al Primavera Sound, Standstill torna a oferir el disc Adelante Bonaparte. (Apolo, 21.30 hores. 14-16 euros).

Barricada. Uns veterans del rock dur ofereix el més popular del seu llarg repertori amb aturada a la Guerra Civil, La tierra está sorda. (Razzmatazz, 19.30 hores. 19,90 euros).

Pantanito. El rumbero Pantanito presenta una sessió amb Los Impagaos, Expresso i Latino y Los Llobregantes en una nit de rumba compartida. (Tradicio- nàrius (CAT), 22 hores. 10 euros).

Dissabte 12

Jaime Urrutia. Un supervivent de la "Movida" amb nou disc, Lo que no está escrito. (Bikini, 21 hores, 18-20 euros).

Tremendamente. Projecte de Dani Rifà on participen Xerramequ, Joan Garriga, Gossos i Pèl de gall, col·laborant en temes del repertori de Tremendamente i tocant-ne algun de propi. (Apolo, 21 hores, 18-20 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_