_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Arriba el Grec, Roger Mas, 'Fem Paral.lel'

Diumenge arrenca amb el Prometeu (foto al costat) de Carme Portaceli i Carme Elias el nou festival Grec, una invitació a descobrir i gaudir teatre, dansa i música. Moltes coses per recomanar a la programació: el desembarcament japonès (i aquell Kí híbrid cultural), la tornada del Cloud Gate Dance Theatre de Taiwan, Anne Teresa De Keersmaeker, Sidi Larbi Cherkaoui...

Artista que procura sorprendre's a si mateix a cada nou disc, el cantautor de Solsona ha reprès la sonoritat que li és pròpia al darrer treball, A la casa d'enlloc. El disc marcarà el guió del concert que farà, que seguirà la pauta d'altres actuacions seves obrint el repertori als discs precedents de l'artista on el pop, la música popular i la tradició conjuguen un llenguatge amb una denominació d'origen ben marcada. (Palau de la Música. Divendres 11, 21.00 hores).

No és habitual passejar per on circulen milers de cotxes diàriament. Dissabte serà possible fer-ho pel Paral.lel (entre Palaudàries i Margarit), durant la festa de 15 hores que reivindicarà la recuperació d'aquesta avinguda com a eix cultural de la ciutat. Nou escenaris, sis dels quals situats davant dels teatres que la van convertir en la principal artèria de la nit barcelonina, acolliran més de 80 activitats culturals. (Fem Festa, Fem Paral.lel. Paral.lel. Dissabte 12. D'11 hores a 2 de la matinada).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_