_
_
_
_
_

Agenda

I també...., Concerts

'Puputyttö'.

Dintre de la integral Indi Gest, un interessant col·lectiu de creadors escènics presenta aquesta obra que defineixen com a "teatre manga" en la qual una noia desitja, compulsivament, ser una dona ideal, encantadora i adorable mentre somia a ser una Heidi de les muntanyes, una hostessa d'avió, una estrella del tennis i una nina pornofantàstica. Realitat i somnis, bons i dolents, es barregen dintre del seu cap i damunt de l'escenari. L'actriu Anna Alarcón va rebre el premi a la millor actriu a la Mostra de Teatre de Barcelona. (Sala Beckett. Del 19 al 30 de maig. Des de 10 euros).

'Sueños de mi prima Aurelia'. El director de l'Almeria Teatre, Víctor Álvaro, reposa a la sala aquest espectacle basat en textos de Federico García Lorca amb què va guanyar la Mostra de Teatre Breu de Barcelona de fa 12 anys. (Almeria Teatre. Del 19 al 30 de maig. 18-22 euros).

Festival flamenco de Ciutat Vella. La poesia de Miguel Hernández, en el centenari del seu naixement, serà protagonista, juntament amb les veus, balls i guitarres de les noves fornades d'aquesta disciplina, de la nova edició Festival de Flamenco de Ciutat Vella. (CCCB. Fins al 22 de maig). www.flamencociutatvella.com/.

'Apel.les Fenosa: l'espiritualitat de la matèria'. El Museu d'Art de Cerdanyola - Can Domènech és la primera opotunitat per veure aquesta exposició coproduïda per la Fundació Apel.les Fenosa i la Fundació Palau. Les 20 escultures exposades, la majoria figures femenines plenes d'al·legories mitològi-ques, mostren moltes de les característiques de Fenosa, un dels grans escultors catalans del segle XX, al costat de Manolo Hugué, Pau Gargallo, Juli González o Josep Granyer. L'exposició viatjarà a Mollet del Vallès i Caldes de Montbui. (Museu d'Art de Cerdanyola. Cerdanyola del Vallès. Fins al 18 de juliol).

Concerts

Dissabte 22

Gogol Bordello. Madonna els va donar fama cridant-los per a una col·laboració. Però aquesta banda de fusió ètnica és molt més. (Razzmatazz, 21.30 hores. 23 euros).

Jeremy Jay. Pop lluminós construït amb maneres clàssiques. (Apolo (2), 00.30 hores. 13 euros).

Diumenge 23

La Banda Municipal del Polo Norte. Pop-rock intencionat i lletres generacionals per a una de les noves bandes barcelonines. (Heliogàbal, 13 hores. 5 euros).

Jason & The Scorchers. Van tenir un moment daurat als 80, però el seu rock vaquer amb intenció punk sempre té mercat. (Apolo (2), 21 hores. 18-22 euros).

Amadeu Cases. És un dels millors guitarristes peninsulars de blues i quan millor ho demostra és en la distància curta d'un club. (Jamboree, 21 i 23 hores. 10-12 euros).

Maria João Pires. La pianista portuguesa tocarà el Concert per a piano núm. 3 de Beethoven acompanyada per la Staatskapelle Weimar, sota la direcció de Leopold Hager en una vetllada que inclou la Simfonia núm. 1 de Schubert. (Auditori de Girona, 20 hores. De 32 a 78 euros).

Dilluns 24

The Ruby Suns, Maika Makowski i Pájaro Sunrise. Concert d'escalfament del Primavera Sound. L'intimisme en escena. (Apolo, 21 hores. 12 euros).

Dimarts 25

Mira Awad. L'actriu i cantant palestina que l'any passat va cantar al costat de Noa al Festival d'Eurovisió presentarà el seu primer disc titulat Bahlawan. (Luz de Gas, 21 hores. 23 euros).

Toundra, Two Dead Cats, Atleta. Segon concert de preparació del Primavera. Aquest el marquen els sons més tensos. (Apolo (2), 21.30 hores. 12 euros).

Dimecres 26

Los Campesinos, First Aid Kit, Peggy Sue i Special Guest DJ. Un altre concert d'escalfament per al Primavera Sound. En aquest cas les propostes apunten un punt de bogeria. (Apolo, 20.30 hores. www.primaverasound.com/).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_