AGENDA

Recomanem...

Funk. Arte. Teatre. Botiga.

FUNK Gil Scott Heron

Poeta, cantant, compositor i, especialment, artista compromès amb el seu entorn. El documental Black wax retrata de manera encertada Gil Scott Heron, artista que, amb una veu profunda i una dicció memorable, arriba a Barcelona per presentar el seu darrer treball, una obra a mig camí de la poesia dita i la música anomenada I'm new here. (Bikini. 4 maig. 21.30 hores. 35 euros).

ARTE 'Domèstic'

No es pot dir que el món domèstic no hagi estat explorat a la fotografia, però quasi sempre sols des de la, endogàmica, vessant artística. En aquesta magnífica exposició, plena d'històries humanes i sorprenents, l'enfocament és documental tot i que la qualitat estètica és digna d'un museu. 80 fotògrafs, consagrats i amateurs, que amb més de 300 imatges ens ajuden a repensar com vivim la intimitat. (Espai Cultural Caja Madrid. Plaça Catalunya, 9. Barcelona. Fins al 27 de juny. Gratuït).

TEATRE 'Todos los...'

Segona part del projecte Ibsen de Daniel Veronese. Si la primera, El desarrollo de la civilización venidera, era una versió de Casa de nines, aquesta ho és de Hedda Gabler. Dos muntatges relacionats fins al punt que la Hedda de Veronese és una Nora que ja s'ha cansat de ballar. Todos los grandes gobiernos han evitado el teatro íntimo té a veure també amb el teatre. Si han vist El desarrollo... no se'l poden perdre. Si no l'han vist, tampoc. (Teatre Lliure. Fins al 9 de maig. 24 euros).

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

BOTIGA

Gourmetcasa.com

Gourmetcasa.com és Cristina Marcilla. Un espai físic i virtual per a tots els qui, com la Cristina, estimen la cuina. Lletres de diferents tipografies dibuixen el logo d'aquest projecte per reflectir un esperit atrevit. Gourmetcasa.com va néixer a finals de novembre com a aula gastronòmica i botiga en línia de productes, tot i que aviat també obrirà botiga al barri de Gràcia. "Sempre m'ha agradat tot allò que es mou entorn de la taula", explica la Cristina. A més de la cata de productes, a la botiga també hi fan cursos molt especials. L'últim és un curs de cuina per sopar amb convidats. La propietària reconeix que ella mateixa no té temps per anar al mercat i per això entre els serveis que ofereix hi ha la cistella familiar que inclou fruita i verdura ecològica, pa i carn fresca per 115 euros. També hi ha l'opció single. La Cristina ho vol aclarir: "Venem productes de qualitat, són productes terrenals amb un punt de sofisticació".

www.gourmetcasa.com

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS