_
_
_
_

Recomanen...

La realitat sempre supera la ficció. Ho certifica el fotògraf Jordi Bernadó, que amb el sorprenent Massimo Vitali inaugura una mostra sobre la Rambla. Bernadó mira cap a dintre, als llocs amagats i Vitali cap a fora, a les persones. Com a aperitiu, Bernadó penja demà a la Cupula Venus vuit peces seleccionades. Una deliciosa mostra de gabinet. (La Rambla. In/Out. Arts Santa Mònica. Dimecres dia 20).

Va esclatar el 2007 com una barreja entre Bee Gees, Queen i Scissors Sisters. Veu de vegades en falset, ritmes ballables i entorn melòdic de pop festiu. Colors, vestits lluents i confetis. Aquesta serà la segona actuació a Barcelona de Mika. Amb el recinte preparat per a 8.000 espectadors, Mika aplegarà uns 6.000 fans atrets pel seu darrer disc, The Boy Who Knew Too Much. (Palau Sant Jordi. Diumenge, dia 18. 19.30 hores. 30 euros)

Muddy Waters és una de les referències del blues contemporani. Cantant i guitarrista nascut a la vora del Mississipí, va morir el 1983 deixant rere seu una important herència musical. El també cantant i guitarrista Bob Margolin es va estar gairebé deu anys amb la seva banda i, des de llavors, s'ha dedicat a conservar viva la seva música com ho farà a la Jazz cava egarenca acompanyat de la Tota Blues Band. (Jazz cava, Terrassa. Divendres 16, 23 hores. 15 euros).

Jordi Savall torna a la Missa en si menor de Bach. Torna a dirigir aquesta monumental obra del repertori religiós a Barcelona amb els seus grups La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations. Vàrem sentir-li la seva versió, bona i solvent, el desembre del 2000 en una basílica de Santa Maria del Mar plena a vessar. Ara, una dècada després, suscita interès comprovar com ha evolucionat la seva concepció. (L'Auditori. Barcelona. 18 d'abril, 21 hores. 25 euros).

Les braves del Tomàs durant una tarda al Mercader de Venecia. És la forma que té aquesta botiga de mobles de celebrar 16 anys de vida. Demà serà un dia per mirar el passat però també per degustar futur. "Vam néixer com un grup de gent que ens agradava viatjar i descobrir el moble colonial, fet per artesans a l'Àsia imitant l'estil occidental", explica Koke Valls, un dels socis de la botiga ubicada al carrer Granada del Penedès al centre de Barcelona. En 16 anys sempre s'han mantiguts fidels a una sola premissa: no venen res que no posarien a casa. Han viatjat molt i han ampliat geografia. Ara mateix es mouen per la Xina. En el seu espai es poden trobar regals des de tres euros fins a mobles que superen els 5.000, però també col.lecció pròpia. El 60% dels mobles són nous. I la crisi? "La crisi dura, però serà més dura. El Mercader de Venecia aguanta perquè ha conseguit el seu espai a Barcelona, una ciutat que consumeix estil", diu Valls. Estil i bones patates per a amics i clients aquesta tarda. (Mercader de Venecia, c/ de la Granada del Penedès, 6, Barcelona).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_