_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Canòdrom, Maceo Parker, Andrea Camilleri, Les sobretaulas, Esloúltimo

ART Canòdrom

La primera i esperada exposició que acollirà el canòdrom de la Meridiana com a Centre d'Art obrirà les portes al públic el 13 d'abril amb les obres guanyadores del concurs llançat pel Consell de les Arts. Obres de Margarita Andreu, Xavier Arenós, Isabel Banal o Jordi Mitjà, entre d'altres, que ocuparan l'espai del magnífic edifici racionalista de Bonet i Castellana que ara s'està restaurant.

FUNK Maceo Parker

Maceo Parker és indiscutiblement un dels músics més volcànics de l'escena actual. Movent-se en la fina línia que separa el rhythm and blues del funky més potent, el saxofonista de Carolina del Nord és capaç de posar a ballar fins a les cadires de la sala. El seu últim disc data del 2007, però Parker no necessita excuses discogràfiques per posar en moviment aquesta nit (21 hores) tot el Palau de la Música dintre del Festival del Mil·lenni.

POP 'Les sobretaules'

Què poden fer dos músics a sobre d'un escenari? Cantar i xerrar. Les Sobretaules, idea del segell Bank Robber, afavoreixen que dos músics parlin i comentin experiències que després es canten. Le Petit Ramón i Martí Sales, de l'esbojarrat grup Surfin' Sirles, protagonitzaran aquesta 'sobretaula' que es repetirà a Lleida el dia 18. Després, el dia 21, el protagonisme serà per a Espaldamaceta i Maria Rodés. (Centre Cultural Caja Madrid, Barcelona. Dia 14, 19.30 hores. 2,5 euros).

LLIBRE Andrea Camilleri

Fora dubtes ja: el comissari Salvo Montalbano és un alter ego descarat d'Andrea Camilleri. I com a mostra, la darrera entrega, La pista de sorra (Edicions 62; La pista de arena, a Salamandra). Com que l'autor, a mesura que s'acosta als 90, ja va com una moto contra la Mafia, el seu detectiu també. Per això estan a punt de sucarrimar-li la casa (al detectiu, de moment). Això li passa per ficar el nas en els negocis (bruts, és clar) de les curses de cavalls i la mà a una bella amazona...

BOTIGA Esloúltimo

De moment, no existeix cap botiga que regali tots els seus productes, però els d'Esloúltimo, que va obrir l'octubre passat a Barcelona, són gairebé de franc. I perfectes pels que prefereixin tastar una nova recepta de iogurt que el Danone de tota la vida. Anem per parts. Primer cal enregistrar-se —a la mateixa botiga o per Internet— i pagar cinc euros. Després ja es té via lliure per emportar-se a casa cinc productes acabats de llançar al mercat sense pagar-los. Això sí, només s'hi pot anar una vegada al mes. L'últim en alimentació, neteja, cosmètics, tecnologia, i altres productes més futuristes, com un sostenidor antiarrugues o una beguda d'herbes contra la ressaca. Quin és el truc? Doncs que al darrere d'Esloúltimo hi ha l'empresa Guía de Tendencias, especialitzada en estudis de mercat. El fundador, Gabriel Gil, va descobrir la idea de negoci en un viatge al Japó. És senzill: a canvi d'oferir els productes gairebé gratis, l'empresa aconsegueix saber per quins es decanten els clients. www.esloultimo.es. Ronda Universitat, 9. Barcelona

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_