_
_
_
_
AGENDA

Recomenem...

Alborisio, Elba Picó, Andrew Bush, JONC, 'Flowerbox'

'REGGAE'

¿Un italià fent reggae respectat pels propis jamaicans, considerat com a igual per les estrelles negres del dancehall i que admira el roots reggae fins a l'extrem d'establir-se a Jamaica per ser més a prop de la seva música? Sí, es diu Alborosie (Alberto D'Ascola, Calabria 1977), i torna a Barcelona, on va triomfar l'any passat, per presentar Escape From Babylon, el seu nou treball. (Apolo. Dissabte 3. 21.00 h)

TANGO Elba Picó

Diuen que Barcelona és la tercera pàtria del tango. Ho sigui o no, el cert és que aquest estil tan proper sempre ha tingut grans defensors. Una de les més importants és Elba Picó, una veu profunda que comunica fàcilment les tragèdies de la música de Buenos Aires. El seu concert estarà magnificat per la curta distància d'un club i l'acompanyament del bandoneonista Marcelo Mercadanate. (Jamboree. Barcelona. Dia 6 d'abril. 21 i 23 hores. 12 euros).

ART En cotxe a L.A.

Los Angeles és una metròpoli particular on el cotxe forma part d'un mateix. Andrew Bush va instal·lar una càmera al seient de l'acompanyant i va fotografiar els conductors que passaven pel seu costat, sempre de perfil i en direcció oest (cap al Pacífic) per utilitzar la llum del sol. El resultat es pot veure fins al 30 d'abril a la Galeria 3 Punts (Aribau, 75) i mostra, d'un costat, la soledat, i, de l'altra, com l'home no només s'assembla al seu gos sinó també al seu cotxe.

CLÀSSICA JONC

Ells són el futur, i cada nova promoció és millor que l'anterior. Els 104 joves músics menors de 25 anys que acaben d'incorporar-se a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) es presenten en societat amb un concert de música francesa que inclou obres de Dutielleux, Frank, Messiean i Debussy, que dirigirà Manel Valdivieso i tindrà al pianista José Menor com a solista. (L'Auditori. Barcelona. Dia 6 d'abril a les 21 hores. Entre 46 i 18 euros).Comprar i beure

BOTIGA 'Flowerbox'

Una primavera vertical. Una primavera que dura tot l'any. És el flowerbox, un concepte de jardí vertical destinat originàriament per a l'interior, que salta als terrats i als patis d'illa. Només s'ha d'escollir el tipus de suport i la planta. Hi ha un truc: la molsa natural que porta incorporada reté la humitat. Les plantes creixen dins la categoria mini. "A més, la majoria buca la verticalitat", explica Matilde Gabriel, propietària de la botiga a Barcelona. Flowerbox, una creació de Breyne i Philippe Tisserand, va arribar a Espanya al desembre del 2007. "És un projecte innovador nascut a França amb grans possibilitats i que es dirigeix a un públic ampli. Tenim clients des de 15 anys". La flowerbox mínima (capsa de cartró amb la planta) s'aconsegueix per 15 euros, però també hi ha models més sofisticats per 150 euros. Les propostes florals són molt a prop dels cinemes Bosque, a la Rambla del Prat del barri de Gràcia.

www.flowerbox-gallery.com

Rambla del Prat, 12. Barcelona

93 368 58 65

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_