_
_
_
_

Discos

'Folk' i clàssica

Amb algun canvi intern que no ha afectat gens ni mica la qualitat global de la formació, El Pont d'Arcalís reapareix amb un nou treball en què els seus membres demanen aigua amb un crit corprenedor.

Sens dubte, van enregistrar el disc abans dels últims temporals, però no per això el plàstic té menys interès, ja que no tot consisteix a fer rogatives per demanar que plogui.

Dins de la seva línia estilística habitual, el combo de Gràcia reuneix en el sisè disc que edita temes tradicionals recollits a diverses zones del Pirineu i reinterpretats amb un toc de contemporaneïtat que s'hi adiu d'allò més bé. Aigua, més aigua! és un disc tan atractiu com els cinc que l'han precedit.- M.J.

El Pont d'Arcalís

Aigua, més aigua!

Discmedi / Blau

Montserrat Caballé rescata un repertori oblidat però ple d'encant: la cançó andalusa de saló. Acompanyada al piano per Manuel Burgueras, la soprano interpreta 13 cançons, la majoria inèdites, fruit de l'impecable treball musicològic realitzat per Celsa Alonso González. Les cançons, d'un lirisme fresc, senzill i directe, respiren en alguns casos un deliciós perfum oriental que Caballé subratlla amb inspiració i encert. Entre els compositors triats hi ha J. Gomis, J. Espín, J. Valero, N. Toledo, F. García, A. Reparaz, M. Soriano, M. Giró, I. Hernández, B. Basili i, el més conegut, Sebastián Iradier. El disc forma part de la col.lecció que Caballé dedica a la música espanyola a Sello Autor.-J.P.S.

Música española para piano y voz del siglo XIX.

Autors diversos

Montserrat Caballé

Sello Autor

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_