_
_
_
_
AGENDA

La copa, el sol i les terrasses

14 emblemàtics hotels de Barcelona s’acullen a ‘Vespres Inedit’s’: cervesa i tres tapes

La música electrònica és la gran aposta de l'espectacular terrassa de l'Hotel W Barcelona.
La música electrònica és la gran aposta de l'espectacular terrassa de l'Hotel W Barcelona.MARCEL.LÍ SÀENZ

Barcelona surt a l’aire lliure per rebre l’estiu i les seves terrasses són les millors aliades, per als turistes però també per als barcelonins. Els hotels de la ciutat inauguren la temporada amb un ampli ventall de propostes, des de bons àpats fins a nits de música i còctels. Per primera vegada, 14 emblemàtics hotels s’han acollit a la iniciativa Vespres Inedit’s. Una ampolla Inedit, creada per mestres cervesers i per Ferran Adrià, acompanyada de tres tapes pensades en exclusiva per a cada hotel pels respectius xefs, poden ser l’acompa-nyant d’un pla tan interessant com divisar l’skyline de la ciutat. Entre aquests hotels hi ha el Barcelona Center (hotelescenter.es), el Majestic (hotelmajestic.es/es) i el Comtes de Barcelona (condesdebarcelona.com), que s’han posat d’acord per oferir el mateix preu: 20 euros.

VESPRES INEDIT'S
Fins al 22 de juny
Barcelona

LA SETMANA
DE LES TERRASSES
Del 5 al 9 de juny
Barcelona

 Per als qui prefereixin degustar un còctel o un combinat, Roba Estesa, la terrassa de l’Hotel Neri (hotelneri.com), obre les portes al públic. El barri Gòtic acull aquest espai inspirat en el feng-shui i els cinc elements per contemplar els cels de Barcelona.

La Terraza del Renaissance Barcelona Hotel es converteix en escenari per assistir a un llaminer brunch cada diumenge. Amb babysitter perquè els pares puguin gaudir de la vetllada. També ha pensat en l’estómac el Restaurant Forestier, al costat de la muntanya de Montjuïc, i el Restaurant L’Orangerie, de l’Hotel Miramar Barcelona (hotelmiramarbarcelona.es) i el Gran Hotel La Florida (hotellaflorida.com), respectivament. Les seves terrasses es converteixen en llocs on es pot assaborir la cuina mediterrània. En el primer, res millor que allargar la cita fins a la nit i prendre una copa de vi mentre s’escolta jazz en viu i el so d’un piano.

El Jardín Mimosa, la terrassa de l'Hotel Mandarín: el Mediterrani en un pati interior amb tocs orientals.
El Jardín Mimosa, la terrassa de l'Hotel Mandarín: el Mediterrani en un pati interior amb tocs orientals.MARCEL·LÍ SÀENZ

No només a les altures s’hi troba el plaer. L’Hotel Mandarín Oriental (mandarinoriental.es/barcelona), en ple passeig de Gràcia, ofereix la clau del seu Jardín Mimosa. El seu pati interior vol reflectir la mediterraneïtat de la ciutat, a la vegada que prova de combinar els seus sabors amb tocs orientals heretats de la cadena hotelera. A la mateixa zona, l’Hotel Omm (hotelomm.es) obre per primera vegada al públic la seva terrassa i ja no només per als clients. Coincidint amb la setmana de les terrasses, que comença el dimarts 5 de juny, el cèntric hotel dóna el tret de sortida a la seva temporada d’estiu. Una barra amb ostres o una àmplia carta de plats poden ser els entrants abans de prendre un còctel tot escoltant música en viu. La Setmana de les Ter-rasses dels Hotels de Barcelona, que enceta la segona edició, és una iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament. Més d’una trentena d’hotels participaran en la iniciativa per promoure el sector. Se celebra del 5 al 9 de juny i qui hi vagi hi trobarà de tot: òpera, cinema, jazz...

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
SIGUE LEYENDO
Ajuntament i gremi, junts per la Setmana de les Terrasses: oferta de més de 30 hotels

Els amants de la festa nocturna no es deixen de banda. WET (w-barcelona.es), la terrassa del W Barcelona, vol consolidar-se com un punt de trobada a la ciutat en l’escena de la música electrònica. DJ’s de tot el món hi passaran durant tota la temporada estival. Fins al setembre l’hotel vela transformarà els vespres en una festa amb ambient vibrant als peus del mar. La cita és diària, però cada diumenge passaran per la terrassa, amb decoració al més pur estil eivissenc, figures importants i d’altres emergents del panorama de la música electrònica i el dance internacional per posar ritme a la Barceloneta en algunes de les festes temàtiques que se celebraran al llarg de l’estiu.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_