_
_
_
_

Jordi Puntí comentarà ‘Confeti’ al Club del Quadern

L’escriptor participa al club de lectura el dijous 4 d’abril a les 19h.

Jordi Puntí
Jordi Puntí, quanyador del 64è Premi Sant Jordi de novel·la, a la Festa Òmnium de les Lletres Catalanes - Nit de Santa LlúciaQuique García (EFE)

També al club de lectura del Quadern s’acosta Sant Jordi i volem parlar dels llibres de l’any. El dijous 4 d’abril a les 19h. rebrem a l’Estudi Toresky Jordi Puntí, flamant Premi Sant Jordi de novel·la amb Confeti (Proa). S’hi poden inscriure en aquest enllaç.

Confeti és una “antibiografia” protagonitzada per un dels músics catalans més internacionals i de més èxit del segle XX, Xavier Cugat, que Puntí ha construït gràcies a deu anys de documentació. Parlarem amb ell sobre aquesta investigació, sobre el rei de la rumba, i sobre tot l’artifici narratiu que fa d’aquest llibre una novel·la i no una biografia. Poden llegir aquí la crítica d’Adrià Pujol.

El Club del Quadern se celebra mensualment i de forma gratuïta per als lectors. Els recordem que l’entrevista inicial de la sessió i un resum es podran recuperar posteriorment en format pòdcast i vídeo a la secció ‘Club de lectura’ del web de Quadern. Poden consultar aquí els pròxims convidats, i tenen qualsevol dubte poden enviar un correu electrònic a quadern@elpais.es.

Tu comentario se publicará con nombre y apellido
Normas
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos

Más información

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_