_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Narcís Oller; Roger Caillois; Jordi Alcover i Sílvia Naranjo; Barça Toons.

FIGURA I PAISATGE

Narcís Oller

Cossetània

158 pàgines. 13,80 euros

Insegur habitual pel que feia en escriure i absolutament contrari als canvis que des del simbolisme qüestionava la seva literatura naturalista, l'autor de La febre d'or publicà el 1897 aquest recull de textos ben dispars (relats, monòlegs, versions de rondalles populars, autobiogràfics...), molt influït per Turguènev i Tolstoi, i que prefigurarien La bogeria.

PEDRES

Roger Caillois

Días Contados

184 pàgines. 14 euros

Pedres que canvien de colors quatre cops al dia però que només poden veure nenes molt petites; o d'altres, del Nil, que impedeixen els gossos de lladrar; l'escriptura que dibuixen les àgates... Són els temes que aborda l'exeditor de Gallimard en aquest text poètic i oníric sobre pedres, que completa una mirada de Jorge Wagensberg i un d'Álvaro Cunqueiro: La piedra que habla. Un llibre ben particular.

GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2012

Jordi Alcover i Sílvia Naranjo

Pòrtic

512 pàgines. 25 euros

Mans de Samsó, del celler Vinyes d'en Gabriel, al Montsant, és el més ben puntuat en aquesta guia que incorpora, per primer cop, un apartat de cerveses fetes a Catalunya. Treball atractiu i valent, amb més de 1.600 referències, que no s'està de recriminar a les bodegues potents de convertir denominacions d'origen en només plataformes de venda.

LA MASIA DELS CAMPIONS

Barça Toons

Estrella Polar

6 pàgines. 20,95 euros

L'aula d'estudi i el menjador; els dormitoris amb lliteres i les dutxes —amb les inevitables cortines blaugranes— són els escenaris on els més petits poden fer córrer els Iniesta, Xavi, Piqué, Puyol i Víctor Valdés, a banda del mateix Guardiola, de cartró i amb el look dels Barça Toons. La bogeria de la Masia (la primerenca, la de pedra al costat de l'estadi) arriba també al llibre-joc.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_