_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

George R. R. Martin; Joan Margarit; Anna Obiols / Subi.

JOC DE TRONS

George R. R. Martin

Alfaguara

840 pàgines. 25 euros

Per fi, en català, primer volum complet de la sèrie Cançó de gel i de foc, el millor en fantasia des d'El senyor dels anells de Tolkien, fenomen editorial (traduït a 18 idiomes; quatre milions d'exemplars als EUA) i també ja televisiu (Canal+). Corrin perquè la segona entrega d'aquesta lluita pel tron d'un regne entre Nord i Sud arriba la setmana vinent!

HISTÒRIA DE LA GENERALITAT

Diversos autors

Institut d'Estudis Catalans

462 pàgines. 35 euros

Per commemorar els 650 anys de la institució, el 2009 la Generalitat va encarregar a l'Institut d'Estudis Catalans un llibre. El resultat és aquesta obra que, venint d'on ve, només pot ser científica; però han pensat en el públic: o sigui, alta divulgació. L'estol d'historiadors, insuperables: Eva Serra, Francesc Bonamusa, Albert Balcells, Joan Villarroya... Regal de coneixedor.

TOTS ELS POEMES (1975-2010)

Joan Margarit

La butxaca

754 pàgines. 14,96 euros

Santa Cruz de Tenerife, estiu de 1956. Tenia 18 anys i estava destinat a una companya de curs. Aquest és el primer poema que va escriure Joan Margarit. I Pere Vicens, Josep Maria Subirachs i Camilo José Cela van ser els primers que van donar suport a una carrera que avui és capital en la poesia catalana i espanyola i que per primera vegada s'aplega en un volum en format econòmic.

AIXÒ ÉS UN INFERN!

Anna Obiols / Subi

Proteus

34 pàgines. 15 euros

L'infern és una de les imatges culturals amb què, fins fa quatre dies, s'ha castigat l'imaginari dels nens. I, per extensió, que s'aplica en moments on la gent ho passa malament. Amb tacte, un polsim d'humor i didàctica, la parella (real i cultural) contextualitza amb text (Obiols) i il.lustracions (Subi) el significat avui de l'infern: tots en tenim i el nostre no és sempre el pitjor...

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_