_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Temporada Alta; El Apagón; La ceremònia de la llum; Botiga Tintín.

TEMPORADA ALTA

No és la Copa Davis però és una gran cita. Dilluns que ve se celebra la final del Primer Torneig de Dramatúrgia Catalana, que enfrontarà Jordi Galceran amb Cristina Clemente. El primer competeix amb El cràdit i la segona amb La nostra Cham particular. El singular torneig té lloc a la sala la Planeta de Girona en el marc del festival Temporada Alta.

TEATRE El Apagón

Gabino Diego, tan estimat a Barcelona, torna a la ciutat amb El apagón, de Peter Shaffer, una comèdia sobre un gran embolic provocat per un tall de llum. Amb ell al repartiment, ni més ni menys que l'admirada Eva Santolària. La peça juga amb la convenció teatral que l'escenari està a les fosques encara que no sigui veritat, i Gabino i la resta de personatges es passen la funció anant a les palpentes, cosa que provoca la comicitat. Teatre Condal, a partir de dimecres.

"La crermònia de la llum"

És un dels edificis gòtics més elegants. Les esveltes columnes de Santa Maria del Mar, a Barcelona, acolliran un espectacle únic en què els protagonistes són la música i les lletres interpretades per Lídia Pujol i la llum que transformarà aquest temple en un nou espai. És La Cerimònia de la Llum, que la cantant passeja pels principals monuments i catedrals catalanes i que serà present, avui i demà, a la famosa "catedral del mar".

Comprar i beure

Botiga Tintín

És veritat. Els nens es tornen bojos amb Tintín. A la sortida del cinema després de veure'n les aventures molts en demanen els llibres, les tasses i els ninos. Amb una mica de sort, algun pare encara els conserva al fons d'un calaix. A més dels que ja hi ha, un a Gràcia i l'altre a l'Eixample, hi ha un nou local a Barcelona per comprar tot el que té a veure amb el món del personatge que va crear el dibuixant belga Hergé. The Tintin Shop Barcelona és al primer pis del centre comercial de Las Arenas, a Barcelona, i davant hi ha Marc Picanyol. "M'ho van proposar i vaig decidir d'acceptar-ho. És un clàssic, una garantia, a més de ser moda per la pel·lícula que s'acaba d'estrenar. Els llibres continuen sent el pal de paller del marxandatge, explica Picanyol. "El personatge a Catalunya està fortament arrelat. El 75% dels llibres que venem són en català".

www.thetintinshop-barcelona.com

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_