_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Albert Salvadó; Julian Barnes; John Dos Passos; Laura de Andrés Creus.

OBRE ELS ULLS I DESPERTA

Albert Salvadó

Meteora

382 pàgines. 19,50 euros

L'autor de les premiades El Mestre de Kheops i Els ulls d'Anníbal, entre d'altres novel·les his-tòriques, ambienta a la Praga i la Pisa del segle XVII aquesta inquietant llegenda al voltant d'un il·localitzable cristall en forma de rosa que amaga el secret de la bellesa eterna. Es nota que té la mà trencada en el gènere.

PULSACIONS

Julian Barnes

Angle Editorial

272 pàgines. 18,50 euros

"Havien arribat a aquella fase, vuit anys de relació, en què havien començat a fer-se regals útils, el tipus de regals que confirmaven el seu projecte comú a la vida més que no pas una expressió dels seus sentiments". Així comença un dels 14 contes d'aquest llibre, demostració de la poderosa capacitat de l'autor d'El lloro de Flaubert i recent Man Booker per The sense of an ending per captar el sentiment humà. Una delícia literària i humana.

DAVANT LA CADIRA

ELÈCTRICA: SACCO

I VANZETTI

John Dos Passos

Adesiara

198 pàgines. 18 euros

Pocs intel·lectuals, i menys del pes de Dos Passos, van mullar-se tant contra l'execució dels italoamericans anarquistes Sacco i Vanetti, falsament acusats d'assassinat. Amb llenguatge entenedor i documentació exhaustiva, l'autor de Manhattan Transfer posa al descobert les trampes judicials d'un dels escàndols més grans viscuts als EUA.

BARRAQUES

Laura de Andrés Creus

Ara Llibres

208 pàgines. 19 euros

Segons l'autor del pròleg, Pasqual Maragall, "fins a aquest llibre, només Francisco Candel havia descrit tan acuradament" l'estat d'ànim de la gent que patí el fenomen del barraquisme a Catalunya. L'autora de L'estraperlo a la Catalunya de la postguerra repassa el que va ser aquesta xacra urbanística, des del Carmel al Somorrostro, donant veu a una desena de testimonis.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_