_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 3

James Murphy. Un any després, Razzmatazz tornarà a celebrar una festa d'aniversari. Festa grossa a partir de les 21.30 h, a la sala de Poble Nou (25 euros). També hi seran Shit Robot i Juan McLean.

Wanda Jackson. Probablement és la reina del rockabilly, un gènere potser poc conegut a casa nostra però genuí. Aquesta autèntica diva serà a Bikini, a les 21 hores (25 euros).

Coti. Concert per una bona causa al Hard Rock Café, a les 22 hores, per recollir fons contra el càncer de mama (14 euros).

Divendres 4

Eliane Elias Brazilian 4t. La màgica pianista brasilera Eliane Elias presentarà el seu darrer disc, Light My Fire, a les 21 hores al Teatre Coliseum dintre del Voll Damm Festival de Jazz (18 euros).

Oliva Trencada. Mallorquins amb guspira que passaran per la catedral, per l'Heliògabal a les 22 hores (6 euros).

Dissabte 5

The Antlers. Es pot parlar encara de pop melòdic? Doncs, potser sí. Sala BeCool, a les 21.30hores (15 euros).

Amon Amarth. Aquests suecs arriben a la sala Razzmatazz amb el seu vuitè àlbum sota el braç. Cosa seriosa quant a heavy metal. A les 19 hores (23 euros).

Diumenge 6

David Bisbal. El famosíssim intèrpret andalús actuarà a l'Auditori de Barcelona en un inhabitual format acústic, amb força èxit, a les 21 hores (20 euros).

Dilluns 7

Washed Out. Si us agraden Toro y Moi o això que se'n diu chillwave i el pop un xic minimalista teniu una cita a Razzmatazz, a les 20.30 hores (25 euros).

Dimarts 8

John Grant. El seu disc Queen of Denmark va ser un dels millors de l'any passat. Ara cal veure'l en directe. Serà a l'Apolo, a les 21 hores (23 euros).

Dimecres 9

The Skatalites. Telonejats pels enèrgics The Penguins, els padrins de l'ska i artesans del reggae oferiran una classe a l'Apolo, a les 20.30 hores (22 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_