_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

"Raoul"; Jean Fabre; In-Edit.

TEATRE 'Raoul'

Un dels espectacles per no perdre. Torna James Thiérrée que fa quatre anys, amb La Veillée des Abysses, ens va inundar l'ànima de poesia, comicitat i tendresa ?no en va és el nét de Chaplin?. Ara arriba amb Raoul, un solo en què recupera aquell món personal amb una sensibilitat i una màgia enormes (Teatre Nacional de Catalunya, del 3 al 6 de novembre).

DANSA Jean Fabre

Jean Fabre no va deixar mai indiferent, ja sigui com a artista plàstic, director de teatre o coreògraf. En aquest paper i en un dels formats que més bé li van, la peça per a una ballarina sola (aquí Lisa May) presenta a Temporada Alta (Teatre de Salt, demà) Preparatio mortis, una reivindicació del paper creatiu i paradoxalment vital de la mort. Imatges oníriques i el cos despullat exhibit com en la pintura d'un mestre flamenc.

Comprar i beure

BD Ediciones de Diseño

Cadires fabricades a partir d'esbossos de Dalí, campanes extractores de la dècada dels 70 o miralls desestructurats són algunes de les peces originals que BD Barcelona Design exposa des d'ahir al nou establiment, situat al Poblenou, que compta amb una sala d'exposició i venda.

Algunes de les peces són familiars per al públic, sobretot les que porten a la realitat les cadires imaginades per Gaudí o Dalí i que han estat materialitzades pels arquitectes i dissenyadors de l'empresa catalana. També s'hi poden veure objectes menys espectaculars, però no menys pioners, com el Banco Catalano.

L'empresa, que es va crear el 1972 com a "Bocaccio Design", no ha deixat d'expandir-se internacionalment fins a aconseguir un nivell d'exportacions del 75% en més de 40 països.

Ediciones de Diseño

Ramon Turró, 126. Barcelona

CINEMA / MÚSICA In-Edit

Un documental sobre Michael Nyman inaugura avui aquest festival en què es projectaran 54 documentals (fins al 6 de novembre) centrats en la música. L'autor de la banda sonora d'El Piano serà present a l'estrena de la pel·lícula sobre la seva vida dirigida per Silvia Beck (Aribau). El festival també homenatjarà Murray Lerner i projectarà films sobre Raimundo Amador, Jaime Urrutia i George Harrison, aquest darrer de Martin Scorsese.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_