_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

48H Open BCN; Yelle; Ester Formosa Quartet; Le Nuvole.

48H Open BCN

És una oportunitat per colar-se en edificis vetats la resta de l'any. Aquest cap de setmana, la segona edició de la 48H Open BCN permet visitar 154 edificis de Barcelona, de franc. Habitatges, palaus, museus, hotels, com la Fonda Espanya... Entre les joies, 10 edificis d'Enric Sagnier, de qui es pot veure aquest dies una exposició. http://48hopenhousebarcelona.org/

TECHNO Yelle

Una bretona internacional, Yelle, ha explosionat al món del techno en els darrers tres anys. Amb Pop Up, el seu àlbum de debut, Yelle va mostrar una manera de cantar rapera i despresa. Se li reconeixen diverses influències (Jacques Dutronc, Cindy Lauper,...). Avui torna a la sala Razzmatazz amb un nou treball al sarró, un ben recomanable Safari Disco Club. No us perdeu temes com Que veux-tu, La Musique o Safari Disco Club, o recuperar Ce Jeu.

CANÇÓ Thank you Satan

Amb Thank you Satan l'Ester Formosa Quartet que encapçala Ester Formosa tanca la trilogia dedicada a tres grans poetes catalans, Jordi Guardans, Feliu Formosa i ara Joan Casas. L'espectacle se centra en cançons de Léo Ferré (1916-1993), entre les quals les més emblemàtiques de l'inoblidable cantant, poeta i anarquista francès, traduïdes per Joan Casas. El concert s'ofereix el 26 d'octubre al Teatre Lliure de Gràcia (Barcelona).

Comprar i beure

LLIBRERIA Le Nuvole

Núvols que van i vénen igual com aquest projecte que, per fi, arriba per quedar-se. És la llibreria italiana Le Nuvole, una petita joia al bell mig del barri de Gràcia, a tocar dels cinemes Verdi. "És un projecte cultural que teníem al cap des de feia molt de temps. La comunitat italiana és tan gran i està tan arrelada a la pròpia cultura que no s'entén que no tingués cap llibreria a Barcelona. A París n'hi ha dues", explica Francesca Coradeschi, una de las sòcies. "No només és per als italians que viuen a Barcelona, sinó també per als molts espanyols que estimen el nostre país". A la ciutat hi ha 21.655 persones de nacionalitat italiana. A Le Nuvole, dirigida per una romana i una milanesa, s'hi troben novetats però també clàssics italians, a més de tallers per aprendre la llengua. El local convida a quedar-s'hi.

Le Nuvole. Carrer de Sant Lluís, 11. Barcelona. 93176640

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_