_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 6

Descarga Cubana. Si no heu anat mai al JazzSí Club l'oferta de música cubana també és una bona excusa per anar-hi, a partir de les 20.30 hores (7,5 euros).

Se Atormenta Una Vecina. És l'hora de ballar una miqueta i d'encarar la vida amb bon humor. No us els podeu perdre, a Bikini a mitjanit (15 euros).

Divendres 7

Pat Martino Trio. Jazz de molts quirats al Jamboree amb l'actuació d'aquest grup que forma part de la història del jazz, a les 21 i 23 hores (28 euros).

Festival Femarec. L'ocasió per tenir a Razzamatazz a Lax'n'Busto, Nena Daconte Doo, Cesk Freixas, La Tribu de Santi Arisa i Octopus Band, a les 19.30 hores (5 euros per a una bona causa).

Dissabte 8

Mendetz. El segon treball d'aquests barcelonins afincats en la música electrònica promet. Caldrà sortir de dubtes i veure'ls en directe a la mítica sala Razzmatazz a partir de la una de la matinada (15 euros).

Marah Us agrada el rock? Doncs cap a La [2] d'Apolo falta gent. Aquesta banda yankee sadollarà al públic més rocker a partir de les 20.30 hores (20 euros).

Diumenge 9

Manolo Escobar L'Auditori es reindirà a un dels intèrprets més estimats de l'escena espanyola d'avui, d'ahi i de sempre. Culé irredent, Escobar repassarà els seus èxtis a partir de les 19 hores (De 25 a 40 euros).

Dilluns 10

Airship Pop de Manchestar per començar la setmana a la llegendària sala Sidecar. Atenció els amants de la psicodèlia, teniu una cita a partir de les 21 hores (10 euros).

Dimarts 11

Nick Curran Benefit Show Es tracta d'una curiosa iniciativa: un concert en benefici del conegut rocker Nick Curran, afectat de càncer de llengua al Moog a les 22 hores (6 euros).

Dimecres 12

Fernando Alfaro Un altre bombó acústic en la programació de l'Heliogàbal. A les 22 hores (8 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_