_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Uwe Tellkamp; Gabi Martínez; Sarah Lark; Zygmunt Bauman.

LA TORRE

Uwe Tellkamp

Anagrama / Empúries

982 pàgines. 29,90 euros

Els Buddenbrook, de Thomas Mann, a la RDA? Aquest regust li queda al lector després d'empassar-se aquesta multipremiada novel·la del jove autor alemany, que descriu com una culta família de Dresden on el pare metge espia per a l'Stasi i l'oncle lluita contra la censura socialista, contempla a finals dels 80 l'esfonsament de la RDA i el món socialista.

NOMÉS PER A GEGANTS

Gabi Martínez

Amsterdam

368 pàgines. 18,95 euros

Jordi Magraner, zoòleg català, buscava el ieti a les muntanyes del Pakistan. Amb l'incipient xup-xup del moviment talibà, un matí de l'estiu del 2002 va ser trobat assassinat. Al darrere d'aquesta vida marcada per un somni obsessiu s'hi aboca, amb prosa suggeridora i rica, el periodista i escriptor barceloní, autor de referència en la no ficció espanyola gràcies a obres com Los mares de Wang i Una España invertebrada.

AL PAÍS DEL NÚVOL BLANC

Sarah Lark

Ediciones B

735 pàgines. 21 euros

La tasca com a guia turística al país maorí faci-lità que l'autora alemanya s'enamorés d'una Nova Zelanda protagonista de l'obra mitjançant dues dones britàniques que al segle XIX arriben en vaixell a l'ignot país per casar-s'hi amb dos homes no menys estranys. 100.000 exemplars a Espanya en castellà i dos milions al món per a un llibre que reprèn l'edició en català al segell.

EL DESTÍ DE LA DESIGUALTAT SOCIAL...

Zygmunt Bauman

CCCB

50 pàgines. 6 euros

"Els governs busquen en va remeis locals per resoldre mancances i misèries d'origen global....", va dir el gran sociòleg de la Modernidad líquida en la xerrada que pronuncià ara fa un any al CCCB i que aquest ha recollit en la cada vegada més ajustada, rica i necessària col·lecció Breus, farmaciola teòrica d'urgència pels temps que estem vivint.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_