_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Uwe Tellkamp; Gabi Martínez; Sarah Lark; Zygmunt Bauman.

LA TORRE

Uwe Tellkamp

Anagrama / Empúries

982 pàgines. 29,90 euros

Els Buddenbrook, de Thomas Mann, a la RDA? Aquest regust li queda al lector després d'empassar-se aquesta multipremiada novel·la del jove autor alemany, que descriu com una culta família de Dresden on el pare metge espia per a l'Stasi i l'oncle lluita contra la censura socialista, contempla a finals dels 80 l'esfonsament de la RDA i el món socialista.

NOMÉS PER A GEGANTS

Gabi Martínez

Amsterdam

368 pàgines. 18,95 euros

Jordi Magraner, zoòleg català, buscava el ieti a les muntanyes del Pakistan. Amb l'incipient xup-xup del moviment talibà, un matí de l'estiu del 2002 va ser trobat assassinat. Al darrere d'aquesta vida marcada per un somni obsessiu s'hi aboca, amb prosa suggeridora i rica, el periodista i escriptor barceloní, autor de referència en la no ficció espanyola gràcies a obres com Los mares de Wang i Una España invertebrada.

AL PAÍS DEL NÚVOL BLANC

Sarah Lark

Ediciones B

735 pàgines. 21 euros

La tasca com a guia turística al país maorí faci-lità que l'autora alemanya s'enamorés d'una Nova Zelanda protagonista de l'obra mitjançant dues dones britàniques que al segle XIX arriben en vaixell a l'ignot país per casar-s'hi amb dos homes no menys estranys. 100.000 exemplars a Espanya en castellà i dos milions al món per a un llibre que reprèn l'edició en català al segell.

EL DESTÍ DE LA DESIGUALTAT SOCIAL...

Zygmunt Bauman

CCCB

50 pàgines. 6 euros

"Els governs busquen en va remeis locals per resoldre mancances i misèries d'origen global....", va dir el gran sociòleg de la Modernidad líquida en la xerrada que pronuncià ara fa un any al CCCB i que aquest ha recollit en la cada vegada més ajustada, rica i necessària col·lecció Breus, farmaciola teòrica d'urgència pels temps que estem vivint.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_