_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 29

The Baseballs. Després de vendre un milió de còpies del seu primer àlbum Strike!, els tres membres del grup, Sam, Digger i Basti, tornen a Espanya amb el segon treball Strings'n'Stripes, ple de versions rockabilly. (Razzmatazz, 21 hores. 27 euros).

Dr. Funkenstein. La banda barcelonina instal·la el seu últim espectacle de versions funkys Live funky Show, fruit de més de 5 anys de concerts per tot el territori espanyol a la sala Bikini (0.30 hores).

21è Festival L'Hora del Jazz. Memorial Tete Montoliu. Jaume Vilaseca Quartet interpreta els temes de Mumbai, el seu últim treball. (Centre Cívic Can Deu, Barcelona. 21 hores. 5,45 euros).

Divendres 30

La Iaia. Els autors de Les ratlles del banyador inauguren el cicle BandAutors, que mostra les propostes més modernes i joves al Palau de la Música Catalana de Barcelona (21 hores. De 15 a 18 euros).

Pablo González inaugura la segona temporada al capdavant de l'OBC al costat de dues de l'Orfeó Català i el Cor Madrigal, juntament amb la contralt Ewa Podles. Tots interpretaran la música de Prokófiev per a la pel·lícula d'Eisenstein sobre l'heroi rus Alexander Nevski (L'Auditori, 21 hores. De 20 a 45 euros).

Dissabte 1

Raimon. Després de l'èxit de públic obtingut en la presentació del seu darrer disc Rellotge d'Emocions, Raimon debuta al Liceu (21 hores. De 20 a 39 euros).

Clons de Jon Bon Jovi i Loquillo. El fenomen imitació té públic propi. Un concert benèfic per recaptar diners per a familiars i malalts d'Alzheimer i càncer de les Terres de l'Ebre reuneix dos grups que imiten visualment i musicalment aquests dos grups. (Poliesportiu Sant Llàtzer, Tortosa, Tarragona, 22.15 hores).

Diumenge 2

Maria del Mar Bonet. La mallorquina interpreta Blaus de l'ànima amb el seu inseparable Manel Camp. (Teatre Lliure, 18 i 20.30 hores. 27 euros).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_