_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Anton Txékhov; LLuís Duch; Pau Joan Hernàndez; Nicholas Evans.

UNA HISTÒRIA AVORRIDA

Anton Txékhov

Minúscula

113 pàgines. 12 euros

Aquest conte, un relat d'humor subtil de 1889, que inicia l'etapa de maduresa del gran escriptor rus, arriba en català amb traducció d'Àngels Llòria. La història del científic que, víctima de l'insomni, no és capaç de copsar el sentit de la seva vida, i que va agradar molt a Thomas Mann.

EMPARAULAR EL MÓN.

EL PENSAMENT

ANTROPOLÒGIC DE LLUÍS

DUCH

Fragmenta Editorial

316 pàgines. 21,85 euros

Joan Carles Mèlich, Ignasi Moreta i Amador Vega han reunit en aquest llibre una in-troducció general al pensament de Lluís Duch, un conjunt d'aportacions centrades en moments principals de la seva obra o que hi entren en diàleg, i també dos textos de Duch sobre la qüestió del mite i una biografia de l'autor.

PROJECTE ICTIVELA

Pau Joan Hernàndez

Edicions del roure de can roca

284 pàgines. 11,95 euros

L'editorial del roure de can roca reedita la novel.la d'a-ventures de Pau Joan Hernàndez sobre una colla d'amics que construeixen un submarí propulsat amb energia eòlica i fan un llarg viatge des del port de Vilanova i la Geltrú fins a Finlàndia. Dins de la tradició dels llibres per a joves que es veuen reflectits en els personatges.

L'HOME QUE VOLIA SER VALENT

Nicholas Evans

Edicions 62

431 pàgines. 21,90 euros

L'autor de L'home que parlava als cavalls a cau d'orella torna amb una història familiar d'un pare que lluita per salvar el seu fill dels errors del passat. Un fosc secret corseca la vida del pare, però, quan el seu fill és acusat d'assassinat, es veu forçat a afrontar el passat i aprendre el significat del valor i la valentia.

Suscríbete para seguir leyendo

Lee sin límites
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_