_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Anaïs Nin; Josep Maria Ballarín; Ramon Soler; Daniel Venteo

UNA ESPIA A LA CASA DE L'AMOR

Anaïs Nin

La Breu

134 pàgines. 14 euros

"Si alguna vegada vols estar amb una dona que no sempre esperi que la sedueixis, vine. Ho entendré". Aquesta sentència de la protagonista de la novel.la deixa entreveure l'estil directe i sense embuts, amb pinzellades d'erotisme, d'una autora que va ponderar la figura de la dona, independent i autosuficient.

MOSSÈN TRONXO

Josep Maria Ballarín

Club Editor

245 pàgines. 16 euros

El personatge de Mossèn Tronxo va néixer el 1989 fruit d'un mosaic de persones i històries que van marcar la joventut de l'autor, capellà de poble. L'èxit va ser espaterrant, essent dels primers llibres en català recents en depassar els 100.00o exemplars. Ara, 22 anys després, es reedita aquesta història sobre les desventures d'un mossèn de rostoll.

PEGUERA, L'ÀNIMA D'UN POBLE

Ramon Soler

Pagès Editors

728 pàgines. 25 euros

Els oficis desapareguts, la vida de pagès, els malnoms i els prejudicis d'una societat molt polaritzada foren una constant al nucli industrial de Peguera, al Berguedà, a principis del XX. D'aquella construcció només en queden runes, però l'autor (fill de treballadors de colònia tèxtil de la zona) en rescata l'essència amb aquesta novel.la històrica.

LA CAPELLA DE SANT LLÀTZER

Daniel Venteo

Ajuntament de Barcelona

144 pàgines. 15 euros

Història d'una redescoberta porta com a subtítol aquest llibre, acurat estudi sobre un dels vestigis més antics del romànic a la ciutat, durant molts anys tapat. Però el volum explica també l'evolució d'un dels espais més emblemàtics de Barcelona (la plaça del Pedró) i, gràcies al treball de l'historiador, del Raval. Imatges antigues impagables.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_