AGENDA

Recomanem...

MUSICAL Raquel Meller

Deia Raquel Meller que ella "va néixer" al Teatre Arnau el 1911. La gran artista del Paral.lel , on hi té una estàtua, "torna" ara amb forma de comèdia musical amb un espectacle que durant set dies es presenta a l'Arteria, a partir del dia 5, amb música en directe i múltiples canvis de vestuari que recorren la vida d'aquesta gran actriu i cantant i, al mateix temps, reflecteix l'Espanya de l'època.

POP Standstill

El Palau de la Música torna a convidar un dels grans noms de la música catalana contemporània, els Standstill. Un any després de l'aclamat disc Adelante Bonaparte (2010), la banda d'Enric Montefusco segueix presentant-lo en un format ambiciós. Perquè aquest disc triple suposa un repte. Val la pena anar demà al Palau. A més, en aquesta ocasió Standstill es faran acompanyar per la Bonaparte Ensemble, que inclourà secció de cordes, vents i percussions.

CANT Rolando Villazón

Arrasa allà on canta i a la tornada al Liceu, ja recuperat del quist que li van extirpar d'una corda vocal, seran molts, segur, els que es quedaran amb ganes de tornar a escoltar la seva bonica veu de tenor líric de fàcil agut, que tant agrada al públic operístic. Acompanyat de l'Orquestra del Liceu, oferirà un concert amb una barreja d'àries d'òpera i de concert des del classicisme fins al verisme. Teatre del Liceu. Barcelona. 3 d'abril, a les 17.00 hores.

Comprar i beure

RESTAURANT Zentraus

Va començar com a club de música electrònica i des de fa uns anys també és restaurant amb terrassa. El Zentraus està situat a la rambla del Raval, una de les artèries més populars quan arriben les nits estiuenques, i ofereix diferents ambients al llarg del dia. Al migdia té un menú cuidat de cuina de mercat (10,75 euros); a la tarda ofereix una ampla varietat de còctels i, a la nit, a més del sopar a la carta (els plats van variant, però no hi falla mai l'hamburguesa de bona carn de vedella amb guacamole), permet continuar la nit amb les copes i les sessions de dj's de música electrònica que fan que les noves generacions, tant d'aquí com de fora, puguin mostrar del que són capaços. Aquest cap de setmana toca house amb el dj Fabo (divendres) i el col.lectiu Dunkfingers (dissabte). Zentraus. Rambla del Raval, 41. Barcelona. www.zentraus.cat

* Este artículo apareció en la edición impresa del jueves, 31 de marzo de 2011.

Archivado En:

Te puede interesar

Lo más visto en...

Top 50