Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Novetats

Jules Verne; Rupert Brooke; Oscar Wilde; Andrea Camilleri.

ELS FILLS DEL CAPITÀ GRANT

Jules Verne

Traducció de Jesús Moncada

Estrella Polar

631 pàgines. 16,95 euros

La tripulació del vaixell Duncan troba, enmig de l'oceà, un missatge dins d'una ampolla: la nau Britannia està a la deriva i Edward Glenarvan decideix anar-los a cercar. Amb aquesta novel.la, Jules Verne encetava la trilogia que culminaria amb Vint mil llegües de viatge submarí i L'illa misteriosa.

POEMES

Rupert Brooke

Traducció de Marià Manent

Adesiara

67 pàgines. 11 euros

Brooke fou un poeta sensible i idealista, nascut a l'Anglaterra del tombant del segle XIX, l'obra del qual es va popularitzar durant la Primera Guerra Mundial. Adesiara edita aquest recull de poemes (que inclou clàssics com El soldat, El peix o Els morts) amb pròleg de Carles Riba i amb traducció de Marià Manent.

LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK

Oscar Wilde

Tres i Quatre

137 pàgines. 12 euros

The importance of being Earnest és una obra imprescindible d'un dels autors més brillants del seu temps. Wilde obre al lector el seu ventall de recursos humorístics: la paradoxa, la ironia, l'equívoc i la frivolitat. El text disposa d'una trama excel.lentment travada en què la importància de ser franc (Frank) esdevé capital.

LA TRIPLE VIDA DE MICHELE SPARACINO

Andrea Camilleri

Bromera

87 pàgines. 12,95 euros

Aquesta és la primera obra de Camilleri, autor de la sèrie protagonitzada pel comissari Montalbano, a Brumera. Michele Sparacino va néixer la mitjanit d'un dia qualsevol, però al seu poble van avançar en aquell moment el rellotge deu minuts. La incertesa sobre el dia del seu naixement li marcarà per sempre l'existència.

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 3 de marzo de 2011