_
_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Joe Quarterman; The Guarry Men; Garry Winogrand; Botiga: Pa Negre.

FUNKY Joe Quarterman

El Black Music Festival té seu a les comarques gironines, i la organització, conscient de que no pot abandonar els aficionats barcelonins a la música negra, ha programat per avui el concert de Sir Joe Quarterman a La [2] d'Apolo. Potser no és un nom molt conegut, però el seu tema (I Got) So Much Trouble in My Mind és un referent funky dels 70. Val la pena escoltar en directe el seu so vigorós.

TEATRE The Guarry Men

El Poliorama comença les seves sessions golfes amb un espectacle dirigit per Pau Roca que promet entreteniment del bo i molt d'humor intel.ligent. Porta per títol The Guarry Men Show i està compost per 15 escenes independents on quatre actors creen diverses situacions que són contestades per tres músics, els Guarry Men. L'espectacle s'estrena demà i es presentarà els dijous i els divendres, a les 23.30 hores, i els dissabtes, a les 24 hores.

FOTO Garry Winogeand

Desinhibides, alegres i orgulloses de la seva condició. Les dones que va retratar Garry Winogrand per a Women are beautiful parlen de l'emancipació de la dona i del seu nou rol en la societat. Les 85 fotografies realitzades entre el 1960 i el 1975 pel "príncep dels carrers" i reunides pel director del MoMA en un llibre, són una crònica de la vida moderna nord-americana. (Fundació Foto Colectania, Barcelona. Fins al 4 de juny. 3 euros).

Comprar i beure...

BOTIGA 'Pa Negre'

El Pa Negre, el film d'Agustí Villaronga que va guanyar nou Goyas, s'ha fet material. Val vuit euros el quilo i el venen a l'Obrador del Molí. És una versió actualitzada del pa de la postguerra. "A través d'aquest pa, avis i néts compartiran records amb l'avantatge que el producte és d'una altíssima qualitat", expliquen a la presentació del pa. Amb forma ovalada, està fet a base de farina de blat, incloent-hi blat trinxat i malta.

Aquest pa es ven a l'Obrador del Molí des de divendres passat i ha arribat per quedar-se. La fleca artesana, amb botigues al carrer de Manuel de Falla, República Argentina i Santaló, organitza tallers de maridatge de pa amb diversos aliments, també de panellets i de pans tradicionals, i sempre oberts al públic. La pròxima trobada, a principis de març sobre el Carnestoltes.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_