_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Pop Rosario; Teatre La omisión...; Cant Stefano Palatchi; Restaurant Matamala

POP Rosario

El nou disc de Rosario Flores, Raskatriski, seguint la línia de barreja de pop i flamenc ha causat sensació entre els seguidors. Divendres, la filla d'El Pescaílla i de la gran Lola Flores actua al Palau de la Música per sadollar la set que té la seva legió de fans. L'energia que transmet en directe, a més de la recuperació d'alguns dels seus temes més emblemàtics, fa preveure un concert antològic.

TEATRE La omisión...

L'any 2005 el dramaturg argentí Claudio Tolcachir va estrenar, al seu propi pis, La Omisión de la Familia Coleman. Retrata el dia a dia d'una família humil que viu al límit de l'absurditat, de la violència i de la dissolució. De Buenos Aires va saltar a la resta del món, i des de llavors s'ha representat en 30 països. A Catalunya se'n van fer funcions al Temporada Alta i al Teatre Lliure. Arran de l'èxit, l'obra torna a Barcelona, al Teatre Borràs, fins al 6 de març.

CANT Stefano

Palatchi Comprar i beure

L'internacional baix barceloní celebra 25 anys en el món de l'òpera amb una gala lírica en benefici de les fundacions Clarós i Barraquer, acompanyat d'una colla d'amics amb els quals ha compartit escenaris al llarg d'aquest mig segle. Hi seran, entre d'altres, les sopranos Ainhoa Arteta i Isabel Rey, el tenor Josep Bros i el baríton Ángel Òdena. Una festa d'àries i duos d'òpera. Per molts anys, Stefano. L'Auditori. Sala Oriol Martorell. Barcelona, 15 de febrer.

RESTAURANT Matamala

Hi ha moltes fronteres a la ciutat. La Gran Via n'és una. Quan creuem l'avinguda camí cap a la Rambla, hi trobem el restaurant-botiga Matamala, un exercici de cuina catalana de proximitat. Primer van apostar per les tapes i, fa poc més d'un any, per les racions. Matamala té un avantatge: un espai infinit, 800 metres quadrats. I un inconvenient: un aparador petit. El protagonista, segons la responsable, Anna Matamala, és el producte de proximitat no emmascarat. Anxoves de l'Escala, xips d'escarxofa del Prat, peix de la llotja de la Barceloneta, pollastre de pagès del Berguedà... "KmO és l'etiqueta d'una cosa que ja fèiem. Només treballo amb producte de temporada i fresc", assegura Matamala. A part de la carta, es pot optar per un plat del dia que costa 9 euros. A Matamala treballen els 365 dies de l'any.

(Matamala. Rambla de Catalunya, 13. Barcelona. 93 302 66 31).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_