Selecciona Edición
Conéctate
Selecciona Edición
Tamaño letra

Agenda

Concerts

Dijous 27

Wildbirds i Pau Vallvé. Una ocasió més que bona per gaudir d'un còctel edificant. La banda sueca i el renovat cantautor català impregnaran l'Apolo. (21 hores. 18 euros).

Pau Abalajos. Cita amb la cançó d'autor que està prenent cada vegada més seguidors a l'Auditori, en el marc del festival BarnaSants, a les 21 hores (15 euros).

Divendres 28

Cece Giannotti. Les taules acumulades d'aquest músic en diversos escenaris catalans presagien un altre bon concert en ocasió del BarnaSants. Luz de Gas, 21.30 hores (18 euros).

Fernanda Lavia. Sí, es pot veure tango en directe a Barcelona. Al Bar Pastís, a partir de les 22.30 hores, i amb entrada gratuïta.

Dissabte 29

Els Amics de les Arts. Al Teatre Principal de Badalona el grup barceloní demostrarà per què és la revelació de la temporada, a les 21.30 hores. (16 euros).

L. A. Pop-rock contundent i amb rerefons, treballat. Moment per gaudir en directe de l'últim disc Heavenly Hell, a les 21 hores, a la sala Bikini (19 euros).

Ix! Una de les bandes més exquisides del nou panorama de la música en català actua, juntament amb La legendaria familia Stinson, a l'Apolo, a les 19.45 hores (10 euros).

Diumenge 30

Adamo. Destaca en el Festival del Mil.lenni l'actuació d'aquesta icona de la música italiana a l Palau de la Música, a les 21 hores (24 euros).

Dilluns 31

Mayte Martín. Una de les millors veus del cante sens dubte ha buscat el seu espai a El Molino, on se la podrà sentir a partir de les 21.30 hores (30 euros).

Dimarts 1

El aire lleva lunares. Tres passis de flamenc a partir de les 20.30 hores, a Los Tarantos (8 euros).

Dimecres 2

Bebe. Una de les veus més personals de la música espanyola, al Palau de la Música, a les 21 hores (18 euros).

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 27 de enero de 2011