Selecciona Edición
Selecciona Edición
Tamaño letra
AGENDA

Novetats

Les bruixes d'Eastwick; Testimonis del segle XX; Una noia quasevol; Vida i regnat de Martí I

LES BRUIXES D'EASTWICK

John Updike

Traducció d'Eduard Castanyo

Bromera

318 pàgines. 21 euros

Jack Nicholson i Susan Sarandon, Cher i Michelle Pfeiffer van protagonitzar al cinema aquesta història sobre tres dones d'un poblet que descobreixen que tenen poders sobrenaturals i que es descontrolen per culpa del seductor Darryl van Horne. Un clàssic en la bibliografia de l'autor de Corre, conill.

TESTIMONIS DEL SEGLE XX

Raül Maigí i Laia Soldevila (coordinadors)

El cep i la nansa

234 pàgines. 16 euros

Els desapareguts Joan Triadú i Ricard Salvat, i també Anna Veiga, Feliu Formosa i Xavier Rubert de Ventós, són alguns membres de l'onze de gala entrevistats aquí, on parlen del seu ofici i Catalunya al tombant del segle. Amb aquest llibre, els coordinadors tanquen el repàs que, en 11 títols previs, han proposa

UNA NOIA QUALSEVOL

Arthur Miller

Traducció de Maria Iniesta

Edicions de 1984

92 pàgines. 9 eurost sobre els grans desafiaments culturals.

Janice es desperta i veu que el marit és mort. Des de llavors mira enrere fins a arribar al Nova York dels anys 30, quan, jove, va quedar enlluernada pels ideals esquerranosos del seu primer espòs i la decepció posterior quan va tornar de la guerra... Bona nouvelle del gran retratista de les ambicions i les misèries de la vida, ara en format butxaca.

VIDA I REGNAT DE MARTÍ I

Josep-David Garrido

Rafael Dalmau (editor)

308 pàgines. 20 euros

L'any 2010 ha estat el del sisè centenari de la mort del rei Martí I, l'últim monarca descendent directe de la dinastia de Guifré el Pilós al segle IX. D'aquesta efemèride nasqué aquest llibre del doctor Garrido que aporta una visió potser poc coneguda sobre la seva successió, perquè ell sí que havia escollit hereu: el seu nét.

* Este artículo apareció en la edición impresa del Jueves, 6 de enero de 2011