_
_
_
_
AGENDA

14 plans per triomfar la revetlla de cap d'any

I després del raïm, què? Durant la revetlla de cap d'any, Barcelona es converteix en un enorme taulell de joc on guanya qui aconsegueix entrar en un local i passar-hi una bona estona. Hi ha una petita trampa per triomfar en aquesta gimcana pels carrers de la ciutat: ser previsors i fer una ullada a aquesta selecció de festes.

Razzmatazz. El mític local del Poblenou rendirà tribut a la música dels últims deu anys, un període en el qual els discjòqueis han començat a cantar per sobre de les cançons, que han sorgit fenòmens com Lady Gaga i grups com Bloc Party. A la sala gran del "Razz", hi sonarà Two Door Cinema Club, Lcd Soundsystem, Yuksek, Hot Chip, Hercules o & Love Affair. Pop, rock, electro, techno i house. A ballar! (Almogàvers, 122. Metro: Marina i Bogatell. A partir de la 1 h. 28 euros anticipada i 35 euros a taquilla).

Sala Apolo. Tornen els 90! A les dues sales de l'Apolo es farà un repàs al millor de la dècada de Kurt Cobain, dels Blur, Oasis, Pulp i mestres de l'electrònica com Daft Punk. Als que els facin pampallugues els ulls amb aquest últim nom ja poden anar fent via cap a la sala de dalt, on sonaran els temes d'Orbital o Armand Van Helden. Els més alternatius ja saben de sobres que a la sala de baix, la [2], s'hi trobaran com a casa i podran brindar i saltar amb el pop britànic i el grunge. (Nou de la Rambla, 111-113. Metro Paral.lel. A partir de la 1 h. 15 euros. 8 euros, socis Plastic Club i entrada gratuïta amb l'abonament del Primavera Sound 2010).

Marula Café. Voleu començar el 2011 ballant funk, disco i swing? Aquí, els vinils els posaran The Presidentes que faran tot el possible perquè ningú es quedi assegut. (Escudellers, 49. Metro Liceu. A partir de les 23 hores. 10 euros).

Sala Monasterio. Nit de tributs i de hard rock. Sincity farà versions de temes dels AC/DC; Uzi Incident farà el mateix amb Guns&Roses, i Dr. Crüe farà reviure amb Motleycrüe. (Passeig Isabell II, 4 Barcelona. Metro Barceloneta. A partir de les 23.45 hores. 18 euros).

Tango. A la mítica sala de festes de l'Eixample hi haurà la presència de l'orquestra Santi Arisa i la Tribu, que oferirà un repertori amb aires de revetlla de música ballable de tots els temps. L'entrada dóna dret a raïm, torrons, rebosteria, cava i un gran cotilló. (Diputació, 94. Metro Rocafort i Espanya. A partir de les 23.15 h. 29 euros anticipada i 33 a taquilla).

B-Lounge. L'Hotel Barceló Raval ofereix un cap d'any de 360º al restaurant B-Lounge. La nit del 31 ofereixen el menú Welcome 2011 (69 euros), amb raïm i cava. També s'hi pot anar directament després de sopar. Aquí hi haurà ball per a tots els gustos. Funk, dub, hip-hop i house. (Rambla del Raval, 17-21. Metro Liceu i Paral.lel. A partir de les 23.30 hores).

Moog. Els fans de l'electrònica ja saben que la via més directa a la felicitat nocturna és aquest local del Raval. Interessats en house, drum'n'bass,trance o techno clàssic, raó aquí. (Arc del Teatre, 3. Metro Drassanes. A partir de la 1 h. 15 euros anticipada i 20 euros a taquilla).

Sidecar. El temple de rock i de l'indie de la plaça Reial serà fidel al seu estil, oferint el millor de la casa en un còctel on el pop-rock serà el principal ingredient, tot i que potser cau alguna picada d'ullet en forma de patxanga. (Pl. Reial, 7. Metro Liceu. A partir de les 0.30 h. 16 euros amb copa (anticipada) i 20 euros amb copa).

Poble Espanyol. Hi haurà festa tota la nit en tres espais coberts diferents: la plaça Major, l'espai de la Carpa i l'Ajuntament de Vallderoures. L'Home dels Nassos serà el protagonista del moment més àlgid de la nit: amb el gran rellotge de la plaça Major, s'encarregarà de fer sonar les dotze campanades des del balcó de l'Ajuntament. A partir d'aleshores, la música de ball envairà la nit amb un repertori d'èxits que van dels vuitanta a l'actualitat. (Avinguda Marquès de Comillas, 14. A partir de les 00.30 h. Festa a la plaça Major, 29 euros. Festa a l'espai de la Carpa (recinte firal), 30 euros. Festa a l'Ajuntament de Vallderoures, 35 euros).

Circuit regenerador. Els amants de la música indie i del gintònic amb cogombre poden trobar aquí l'espai que buscaven, tot i que han d'estar preparats pel concepte megafesta. A l'Antic Garatge d'Autobusos del Paral.lel sonaran els Pixies, David Bowie, Depeche Mode i Placebo, entre d'altres grans del rock, fins a les 8.30 del matí! (Maghalaes, 2. Metro Paral.lel. Abonament: 40 euros. Entrada afterhours, a partir de les 6.30 hores: 10 euros. A partir de les 00.30 hores. Entrades a Discos Revólver, Tallers, 13).

Antic Teatre. Com cada any, aquest centre cultural del Born, amagat en un petit carrer que dóna al Palau de la Música, celebra l'entrada al nou any amb una festa especial. La nit començarà amb el punk rock de la banda de versions Antic Teatre Band i continuarà amb El Gran Puzzle Cósmico. Després, pop electrònic als plats fins que claregi. (Verdaguer i Callis, 12. Metro: Urquinaona. A partir de les 00.30. Entrada, 10 euros).

Harlem Jazz Club. El mític club de jazz del cor del gòtic, un dels pocs locals de Barcelona on es pot escoltar música en directe cada dia, continua fidel a l'aposta per la música llatina. Los tradicionales de Cuba escalfaran els ànims i després el soul, el funk, la música afro i els ritmes llatins conqueriran la pista de ball. (Comtessa de Sobradiel, 8. A partir de la 1.30 h. Concert + DJ Session: 10 euros. DJ Session: 5 euros).

Raïm al teatre. Alguns teatres han programat una funció especial per a l'última nit de l'any, com el Teatre Tívoli, on fan Hoy no me puedo levantar. En el moment de les campanades, l'obra s'atura i els actors prenen el raïm amb els espectadors. També s'han apuntat al carro el Teatre Victòria, el Teatre Apolo, Club Capitol, l'Artèria Paral.lel, el Teatre Romea, el Teatreneu, el Teatre Condal, l'Almeria Teatre, l'Alexandra, el Teatre Poliorama, el Guasch Teatre, el Teatre Goya, el Teatre Borràs i La Villarroel.

Terrassa Hotel Claris. Una opció més romàntica és pujar fins a la setena planta de l'Hotel Claris, l'antic Palau Vedruna, i passar-hi la nit a la terrassa climatitzada. L'espai es convertirà en un chill-out on es podrà prendre copes, gaudir de l'extensa carta de còctels i ballar i escoltar la bossa nova i el jazz en directe de Montse Franco. (Pau Claris, 150. A partir de les 00.00 hores).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_