AGENDA

Recomanem...

Dansa; Rock; Clàssica; Comprar i beure

Lanònima Imperial

na imatge té diverses interpretacions en funció del context. Aquest principi bàsic del muntatge cinematogràfic, conegut com l'efecte Kuleshov, és el punt de partida de la darrera coreografia de Joan Carles García per a la seva companyia Lanònima Imperial. El cas Kuleshov, que combina moviment, música i videocreació, es presenta des d'avui fins diumenge al Sant Andreu Teatre.

Fito y Fitipaldis

e nou el rock de Fito y Fitipaldis inundarà un gran pavelló a Barcelona. El Palau Sant Jordi s'entregarà a Adolfo Cabrales i la seva banda en la gira del darrer disc, Antes de que cuente diez. Temes com Soldadito Marinero o Por la boca muere el pez, seran dels més corejats. Els fans de Platero y tú també esperaran alguns èxits d'aquella època de rock radical. Però tots quedaran encantats amb el poderós directe del rocker basc.

'El Messies'

Cantar El Messies de Händel fa 15 anys que a Barcelona no és exclusiu dels professionals de la música. Des que l'Obra Social de La Caixa organitza cada Nadal un Messies participatiu en el qual gent del carrer, i ja són 24.500 persones les que hi han participat, s'emocionen i emocionen cantant el popular ¡Aleluya!. Aquest any hi tornen, amb l'orquestra The English Concert sota la direcció de Harry Bicket. (Palau de la Música. Barcelona. 13 i 14 de desembre. 20 hores).

CAMPER per Tagliabue

Un joc de reflexos i perfils de sabates dóna forma al mobiliari de la nova botiga de Camper a Barcelona, que va obrir la setmana passada al passeig de Gràcia. Els de Mallorca segueixen amb la tendència d'unir esforços amb ments creatives com les de la reconeguda arquitecta italiana establerta a Barcelona Benedetta Tagliabue, autora del nou espai, i ànima de l'estudi Miralles Tagliabue, que va formar amb el desaparegut Enric Miralles.

La inspiració va sorgir després de veure la seu de Camper a les Illes, i amb els esbossos de les sabates a la mà. "Ens vam imaginar sabates recolzades sobre superfícies irregulars, com quan es camina pel camp sobre la terra", explica Tagliabue. Els expositors estan fets amb perfils retallats de cartró premsat i, les parets, revestides amb miralls que deformen l'espai i retornen imatges grotesques, com passa a la mítica sala de miralls del Tibidabo. Camper, passeig de Gràcia, 2-4.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS