_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Concha Buika; Fibonacci Project; Comelade i Pla; Cookiteca.

Copla

Recent arribada dels Estats Units, la mallorquina Concha Buika aterra al Palau de la Música dimecres per evidenciar el poder de la seva veu, del seu sentiment i del seu quejío. Buika, que triomfa arreu, exposarà un temari que beu de la copla i del flamenc. Mi niña Lola, la premiada cançó del 2007, és una bona metàfora de les històries que explica Buika, tendres i tristes, i molt vives.

Circ

Segons la companyia de circ de Montreal Les 7 Doigts de la Main, l'art permet establir ponts entre diferents cultures. Per això s'han embarcat en un projecte ambiciós: construir un espectacle

basat en la successió numèrica del matemàtic Leonardo Fibonacci amb l'ajuda d'artistes d'arreu del món. També de Barcelona. A la ciutat han realitzat un laboratori amb 7 artistes autòctons i mostraran el resultat a La Central del Circ des d'avui i fins diumenge.

Música

Humor, tendresa, acidesa, somnis dolços i terribles, bona música. Això esperem de Somiatruites, el projecte que han girbat plegats dos dels artistes més especials de l'escena catalana: Albert Pla i Pascal Comelade. Acompanyats sobre l'escenari amb tot un plegat de col·laboradors especials, l'espectacle es presenta dissabte i diumenge al festival Temporada Alta de Girona i, després, del 9 al 12 de desembre, es podrà veure al Lliure de Montjuïc.

Compar i beure

Quan s'entra a la Cookiteca, una nova botiga-taller gastronòmic al cor de Sarrià, vénen ganes de posar-se rere els fogons, siguis un apassionat de la cuina o un dels que eviten complicar-se la vida amb receptes. Segurament, això passa perquè ho posen tot fàcil. El taller està pensat per aprendre de manera divertida i la botiga, per trobar el necessari per cuinar la recepta apresa. Motlles per a pastissos, plastilina de sucre per decorar les galetes, purpurina comestible, pinzells i un llarg etcètera. Hi ha cursos per a nens (aprenen a preparar-se l'esmorzar i el berenar), amants de la cuina asiàtica, del dolç o el salat, vegetarians o gent amb pressa (en aquest cas, la classe és de 30 minuts). Aquells que facin el taller al migdia o a la nit podran aprofitar per compartir les receptes elaborades al saló, on hi ha una taula per a unes 12 persones. Cookiteca (www.cookiteca.com), Major de Sarrià, 74.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_