_
_
_
_
_

Agenda

Concerts

Dijous 4

Miguel Rios. L'artista de Granada més emblemàtic s'acomiada,després de 50 anys a la carretera, amb la gira "Bye Bye Ríos, Rock Hasta el Final". (Sant Jordi Club, 21.30 hores, 35-45 euros).

Danko Jones. La banda de hard rock presenta Below the Belt. (Bikini, 20 hores. 22 euros).

Divendres 5

Adrian Belew. El guitarrista i vocalista nord-americà, conegut pel seu treball amb King Crimson, ha participat amb altres músics com Frank Zappa, Talking Heads, David Bowie i Mike Oldfield. (Luz de Gas, 22 hores. 30,30 euros).

Lori Meyers. El grup d'indie de Granada presenta Cuando el Destino Nos Alcance, produït per Sebastian Krys. (Apolo, 20.30 hores. 17 euros).

The Zombies. Per primera vegada a Barcelona, el quintet britànic contemporani a The Beatles ens ofereix una pinzellada de jazz i R&B. (Apolo, 21 hores. 29 euros).

David Otero, El Pescao. El guitarrista i compositor de El Canto del Loco comença carrera en solitari amb el seu primer disc Nada-Lógico. (Bikini, 21 hores. 15 euros).

Dissabte 6

Blind Guardian. El potent directe i el to èpic caracteritzen aquest grup de heavy metal alemany que presenta nou àlbum: At the Edge of Time. (Sant Jordi Club, 20.30 hores. 28 euros).

Cabo San Roque. Màquines de cosir, rentadores i grapadores són la base per confeccionar els instruments que fa servir aquesta banda. L'últim treball és Ball de Pistons. (Apolo, 21.30 hores. 5 euros).

Diumenge 7

The Original Glenn Miller Orchestra. Una de les big band més populars. (Palau de la Música, 18 hores. 47 euros).

Dimarts 9

George Lynch (Lynch Mob). El guitarrista torna amb Smoke and Mirrors (Apolo, 20.30 hores. 30 euros).

Dimecres 10

Loquillo. Dues hores d'espectacle repassen els èxits del barceloní en la gira per celebrar 30 anys a la música. (La Maquinista, 22 hores. Amb invitació FNAC).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_