_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Heliogàbal; Gardenia; Duo Labèque; The Cosmeticoh!

SALA Heliogàbal

Celebració dels quinze anys, que no són res, de la sala Heliogàbal, un dels pulmons de l'acció artística en directe a Barcelona: música, recitals poètics, entre d'altres propostes. Per festejar l'aniversari, hi haurà CebosEnrique (que és la suma de CaboSanRoque i Saura i Perucho). També actuaran Nisei i els bascos Gora Japon. Divendres, a partir de les 21 hores, a l'Espai Jove La Fontana.

DANSA 'Gardenia'

Espectacle entranyable i indispensable de la companyia de dansa contemporània Les ballets C. de la B., Gardenia mostra un grup de transexuals i transvestits madurs que es vesteixen, desvesteixen, ballen i canten entre riures, tristors, sentiments a flor de pell i moltíssima humanitat. Ecos de Fellini i Pina Bausch en una obra amb una apoteosi inoblidable en què els intèrprets ballen el Bolero de Ravel. Dimarts, al Teatre Municipal de Girona (i a l'abril, al Lliure).

CLÀSSICA Duo Labèque

Com a duo de pianos, les franceses Katia i Marielle Labèque no tenen rival. Cèlebres arreu des que fa tres dècades, a l'escenari són quatre mans i una sola idea musical. Avui, presenten a l'Auditori de Girona un suggeridor recital en què interpretaran un arranjament per a dos pianos de fragments de la Suite Ibèria, d'Albèniz, i Ma mère l'oye i Rhapsodie espagnole de Ravel. Val la pena, són brillants i no deceben mai. (Auditori de Girona, 21.00 hores).

BOTIGA The Cosmeticoh!

Quina olor feien les dones de la família de Napoleó? La família Rancé fa més de 400 anys que elabora les essències que van dedicar en aquell temps a les dones de la família imperial. Aquests preuats tresors es poden aconseguir a The Cosmeticoh!, una perfumeria nova situada en una antiga armeria del carrer Bigai, especialitzada en marques exclusives. Firmes de llarga tradició que han anat creixent gràcies al boca-orella. Com els perfums de Téo Cabanel. Entre els seus productes, hi ha un homenatge als antics perfumistes parisencs i als antics egipcis. "Els diners que les grans marques gasten en publicitat, en aquest cas s'inverteixen en investigació", explica el propietari, Oriol Blanch. Hi la marca Valmont, que treballa amb aigua de les glaceres suïsses; Kaé, que utilitza l'oli d'argània. El ventall de preus és molt ampli (dels 30 als 490 euros per producte).

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_