AGENDA

Recomanem...

Documental, Música, Llibres

Documental

Oferir el producte només amb la capacitat verbal del venedor i en el termini d'una parada d'autobús a una altra. És la popular feina de Hardy Vallejos i els seus companys, que es guanyen la vida venent als micros, els autobusos de Santiago de Xile. Ho mostra El poder de la palabra, El Documental del Mes, dirigit pel jove xilè Francisco Hervé. Des del dia 3 als cinemes de Catalunya (eldocumentaldelmes.com).

John Mayall

Després de més de mig segle de carrera, el guitarrista i cantant britànic John Mayall segueix fresc com el primer dia. Als 77 anys, el pare del blues blanc que llançà a l'inici de 1960 Eric Clapton, Peter Green o Mick Taylor, ha publicat recentment un nou disc, Tough, el 57 de la seva discografia, revalidant èxits passats i tornant a la primera línia de l'especialitat. (Palau de la Música, Barcelona. 27 de maig, 21 hores. Auditori Palau de Congressos, Girona, 30 de maig, 21 hores).

'A contrallum'

"Sempre és de nit; altrament, no ens caldria la llum" (Thelonius Monk). Com a epígraf dóna el to de la novel·la (1.205 pàgines) A contrallum, de Thomas Pynchon (Amsterdam; Tusquets, castellà). Que s'apartin les criatures lectores de best-sellers prefabricats: aquí va un autor tan misteriós com gran, que a partir del zeppelin Inconvenience en missió secreta ofereix un al·lucinat viatge temàtic (de la física al criquet) i de gèneres (de la crònica al western i l'al.legoria). Un festival.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS