_
_
_
_
Crítiques

Recomanem...

Teatre, Dansa, Música....

DANSA

Lo que no se ve

per JACINTO ANTÓN

Al món de la dansa xiuxiuegen que Gustavo Ramírez (San Fulgencio, Alacant, 1978) és el nou Nacho Duato ?Déu n'hi do!?. El Mercat de les Flors ofereix la possibilitat de jutjar el talent del coreògraf, director artístic al Luna Negra Dance Theatre de Chicago, amb la representació de Lo que no se ve, des d'avui fins diumenge, a càrrec de la seva companyia Titoyaya.

TEATRE

T6

per BEGOÑA BARRENA

Som en un futur hipotètic en què les famílies tradicionals s'han prohibit. Aquest és el plantejament d'A mi no em diguis amor, la comèdia de Marta Buchaca (1979) que forma part del projecte T6 dedicat a la nova dramatúrgia del Teatre Nacional de Catalunya. Un plantejament que dóna peu a una sèrie de possibilitats molt ben explotades per Buchaca i molt ben exposades pels intèrprets. Un joc escènic divertit i enginyós que permet passar una molt bona estona.

LLIBRES

Documenta

per J. Á. MONTAÑÉS

1975 va ser el final d'una època i el començament d'una nova vida. Fa 35 anys va obrir les seves portes Documenta, una llibreria que no només ha venut llibres sinó que ha assessorat tot els que n'han creuat la porta. En aquesta època en el qual s'entreveu una lluita entre el paper i el digital, Documenta està de celebració. Un debat sobre la cultura visual i literatura en el segle XXI, un after hours envoltat de llibres i un concurs són els actes principals d'aquest aniversari. Felicitats!

CLÀSSICA

Pablo González

per LOURDES MORGADES

No és el primer concert que dirigeix a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), ho va fer la tardor del 2007, però el que el jove asturià dirigeix aquest cap setmana amb el pianista Javier Perianes de solista del Concert Emperador, de Beethoven, pot ser l'inici d'una altra història d'amor o d'odi. Ell és el substitut d'Eiji Oue al front de l'OBC. L'Auditori. Barcelona. Dies 19, 20 i 21 de març. Diversos horaris.

Comprar i beure

BOTIGA Cooking

per ANA PANTALEONI

No es tracta de ser Ferran Adrià a casa, però qualsevol ajuda és benvinguda a l'hora de treballar a la cuina. Hi ha ajudes i ajudes. Les més professionals però també les més cares són els robots de cuina que es vénen a Cooking, The Kitchen Company, una botiga d'estris que va obrir al juliol al carrer Provença de Barcelona. Els robots comparteixen prestatgeria amb altres objectes més senzills com guants per tallar patates, ganivets de ceràmica per fruites i hortalisses i motllos molt originals per fer pastissos. Cooking, amb botiga també a Madrid, és el projecte de tres socis amb voluntat de créixer. La seva particularitat són les exhibicions que organitzen a la botiga per clients de forma gratuïta. Ensenyen a tallar sushi, pernil i altres tècniques per a aquells que volen alguna cosa més que fregir un ou. A més, tenen una petita secció de sals, tes i olis i venda de llibres. Per als que busquen detalls per la cuina, com uns gots de porcellana arrugats com si fossin de plàstic, Cooking és una bona opció (Cooking, Provença 249. Barcelona. www.cookingtkc.com).

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_