_
_
_
_
Llibres

La Rebotiga

L'èxit, el futur de la televisió...

Els maçons de Washington

Deixant Roma enrere, el professor Robert Langdon viatja ara fins a la capital dels Estats Units, on ha d'impartir una classe magistral al Capitoli. Aviat, però, comencen a produir-se fets inquietants. Un objecte gravat amb una enigmàtica inscripció apareix alhora que segresten Peter Salomon, el mentor del professor Langdon i membre de la maçoneria. Uns fets que es relacionen entre si i l'obliguen a provar de resoldre l'estrany misteri. El símbol perdut. Dan Brown. Editorial Empúries. 668 pàgines. 21,90 euros.

El futur de la televisió

Quina televisió pública? És la reflexió de Toni Mollà sobre la situació actual del sector públic de la comunicació. Amb els canvis que s'han produït últimament en els entorns social, polític i comunicatiu, l'autor aposta per reformular l'àmbit de l'audiovisual substituint-lo per un nou model de gestió d'acord amb aquells canvis. Quina televisió pública? Toni Mollà. Edicions Bromera. 184 pàgines. 17 e uros.

L'èxit amb veu de dona

Com es lidera en femení? Què és l'èxit? Preguntes com aquestes són les que fa la reconeguda periodista Sílvia Cóppulo a 47 dones que destaquen en els seus àmbits professionals. A Dones de primera hi podem trobar els testimonis d'advocades i juristes, escriptores, periodistes, actrius i esportistes, entre d'altres. La reconeguda cuinera Carme Ruscalleda, l'arquitecta italiana Benedetta Tagliabue o les actrius catalanes Núria Espert i Teresa Gimpera són algunes de les dones entrevistades. Dones de primera . Sílvia Cóppulo. Ara llibres. 368 pàgines. 15 euros.

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_