_
_
_
_

Flors, sado i cadires

Una peça de dansa teatre que crea un paral·lelisme entre les flors i les dones.

La ballarina i coreògrafa Marta Carrasco a l’obra B. Flowers.
La ballarina i coreògrafa Marta Carrasco a l’obra B. Flowers.

En una tardor plena d’espectacles de dansa, la carismàtica ballarina i coreògrafa Marta Carrasco aterra demà a la sala Tantarantana per presentar la seva última obra, B. Flowers, una peça de dansa teatre que s’ha estrenat recentment amb gran èxit al festival Temporada Alta i en el qual l’artista, amb una forta dosi d’humor i ironia, no exempta de “mala llet”, en les seves pròpies paraules, crea un paral·lelisme entre les flors i les dones.

B. FLOWERS

B.FLOWERS

Teatre Tantarantana

De l’11 al 27 d’octubre

MONIQUE / ACTUACIÓ PER

A UN PÚBLIC ASSEGUT

Mercat de les Flors

16 i 17 d’octubre

I llança una denúncia: hi ha alguna cosa més cruel que tallar una flor per posar-la en un gerro i contemplar-la? A través de l’obra poètica de Joan Salvat-Papasseit i d’un atractiu llenguatge coreogràfic que combina amb mestria el gest quotidià amb el ball culte, al costat d’una intensa teatralitat plena d’imatges suggestives, Carrasco deixa anar en aquesta peça les seves emocions i inquietuds com a dona.

Els admiradors d’aquesta artista estan d’enhorabona, ja que a B. Flowers la veuran ballar al costat de Majo Cordonet i Anna Coll.

Al Mercat de les Flors, i en el marc de la Secció Irregular, el cicle que fomenta la creativitat de joves artistes i que té com a premissa l’experimentació, es presenten dos treballs interessants: Monique, d’Alix Eynaudi, i Actuació per a un públic assegut, d’Andrea Maurer i Thomas Brandstätter.

El primer és un duo que s’inspira en el bondage, una pràctica sadomasoquista que, en mans d’Eynaudi, es converteix en una successió d’instruccions coreogràfiques. L’autor ha comptat per a aquest treball amb l’assessorament de les maïtresses Athenea i Monique.

Per la seva banda, el treball d’Andre Maurer i Thomas Brandstätter esdevé una crítica als mecanismes de producció i als mercats del món occidental. Molt original la manera en què tots dos construeixen, amb un martell, uns llistons de fusta i uns claus, les cadires en escena.

 

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo

¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?

Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.

¿Por qué estás viendo esto?

Flecha

Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.

Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.

En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.

Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_