_
_
_
_
_

Recomanem

Disc

El dia de després

Lluís Vicent

Mésdemil, Benaguasil, 2013

Entre el classicisme absolut del rhythm & blues que obri el disc de Lluís Vicent, Com en altres temps, fins al desconcertant tall final, I’ll be alright, amb les claus sonores modernitzades, transcorre un treball on el so vintage del conjunt, tal volta excessiu, es compensa amb un bon grapat de temes encertats, com els esmentats adés i, segurament, En la corda fluixa, És natural i El silenci. Bons apunts que, juntament amb el fraseig quasi sempre convincent, la veu amb personalitat de l’autor i una gestió irònica i punyent dels textos, deixen una sensació gratificant en l’oient.

Animal de records (memòries)

Vicent Andrés Estellés

Edicions Bromera, Alzira, 2013, 267 pàgines

Narrativa

En el context de les diverses celebracions i iniciatives celebrades a propòsit del vigèsim aniversari de la mort del poeta Vicent Andrés Estellés, apareix ara, de manera oportuna, aquest volum que recull diversos textos autobiogràfics del mestre de Burjassot. Ací, a més d’un enorme i interessant anecdotari, se’ns apareix l’Estellés periodista, escriptor de prosa llegidora que va destil·lant amb ironia i precisió diversos aspectes de la seua vida, alguns de molt lleugers, quasi irrellevants, uns altres de ben interessants per a interpretar els seus versos i el seu periple vital.

El meu món en quatre estacions

María Ángeles Chavarría, Josep Lluís Doménech

Perifèric, Catarroja, 2013, 95 pàgines

Poesia

Darrerament comencen a abundar a casa nostra la publicació de llibres amb la sana intenció de despertar entre els joves i els menuts el gust per la poesia i fer-los entrar en el joc poètic. En aquest cas, el volum on col·laboren la filòloga María Ángeles Chavarría i l’acadèmic i escriptor Josep Lluís Doménech té aquesta intencionalitat, a través de rimes i versos amb variades presentacions formals i estructurats en les quatre estacions, però també la de generar autoestima per l’entorn, individual i col·lectiva, amb un punt de vista positiu i constructiu.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Arxivat A

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_