_
_
_
_
_
AGENDA

Sabadell, nova capital pop

Aquest dissabte 7 de juliol, Sabadell serà l’epicentre de la música catalana

La veu de Maria Coma inundarà l'Embassa't.
La veu de Maria Coma inundarà l'Embassa't.MASSIMILIANO MINOCRI

Aquest país dóna per a molt. Com a mínim musicalment, i concretament en el pop. Una prova d’això n’és la quarta edició del festival Embassa’t que ofereix un llaminer cartell, mantenint l’elevat nivell festivaler d’aquest estiu a Catalunya. Aquest dissabte 7 de juliol, Sabadell serà l’epicentre de la música catalana. I ho serà amb les propostes més en forma: Mishima i Maria Coma. Per una banda, el quintet barceloní seguirà amb la gira triomfal del seu darrer àlbum, L’amor feliç, que recull adhesions i entusiasme allà on passa, sobretot en directe. I d’altra banda, i després d’un més que notable èxit en el proppassat festival PopArb, Maria Coma farà desfilar les cançons del seu Magnòlia i demostrarà que no és només una artista per a concerts, diguem-ne, íntims. És més, actuarà amb la mateixa banda que la va acompa-nyar al PopArb (Pau Vallvé, Nico Roig i Miguel Serna). Bon nivell.

FESTIVAL EMBASSA'T
Bassa de Sant Oleguer, Sabadell
7 de juliol

L’Embassa’t d’enguany permetrà escoltar la presentació en viu de dos dels discs més cobejats de l’any: els projectes de We are Standard i de Pegasvs. El festival vallesà aposta també per explotar noves tendències i donar a conèixer al gran públic bandes emergents com Gran Amant, Thee Brandy Hips, Cut Your Hair). Tot això en un escenari peculiar com és la Bassa de Sant Oleguer.

Per si feia falta cap motiu més: el Petit Embassa’t que ofereix un conjunt d’activitats dirigides als infants. Per exemple, s’oferirà la possibilitat de participar en un mural col·lectiu; un taller de maquillatge en Kiss o Michael Jackson; i jocs creats amb construcci-ons de cartró.

Lo que más afecta es lo que sucede más cerca. Para no perderte nada, suscríbete.
Suscríbete

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_