_
_
_
_
_
AGENDA

Novetats

Benjamin Black; Anònim; Diversos autors; Bertrand Russell.

A LA RECERCA DE L'APRIL

Benjamin Black

Bromera

294 pàgines. 19,50 euros

Cinquè títol que l'exquisit escriptor irlandès John Banville signa amb aquest pseudònim, reservat per a quan fa novel.la negra, com aquesta on la desaparició de la doctora April Latimer al Dublín dels anys 50 dóna peu a l'autor d'El Lèmur per parlar de violència domèstica i dogmatisme cristià.

CURIAL E GÜELFA

Anònim

Quaderns Crema

768 pàgines. 29 euros

Magnífica novel.la cavalleresca del segle XIV que relata les aventures militars, sentimentals i morals del jove Curial per mig Europa i el Pròxim Orient. Sòlidament construïda, aquesta novel.la divertida i apassionant, amb la càrrega didàctica pròpia de l'època, arriba en una edició crítica amb més de 300 pàgines d'introducció, comentaris i glossari a càrrec de Lola Badia.

CASTELLS I CASTELLERS

Diversos autors

Lunwerg

304 pàgines. 39,50 euros

Des d'una de les primeres il.lustracions de les que es té coneixença (setembre de 1871) a magnífiques fotografies en color actuals a tota plana; des de gràfics explicatius de l'estructura a l'anàlisi de la geografia i places castelleres, passant per la música, de la mà d'experts com Xavier Brotons i Joan Beumala. Tot sobre el món casteller, en un luxós format on s'ensuma ja l'aire nadalenc.

EN QUÈ CREC JO

Bertrand Russell

Proteus

88 pàgines. 12 euros

Fou publicat el 1925 però ara arriba en català aquest exercici d' "humanisme il.lustrat", com diu en el pròleg el catedràtic Fernando Broncano. Una de les estrelles intel.lectuals dels anys 20 (i futur Nobel) qüestiona la influència negativa de la moral sexual de l'Església en l'educació dels joves en prohibir tota relació no orientada a la reproducció.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_