_
_
_
_
_

La Rebotiga

Viatge a París, Paul Auster, el Dalai Lama...

Viatge a París amb Casas, Rusiñol i Utrillo

París va ser per a gran part dels pintors modernistes catalans la Meca de l'art. Així la descriuen en aquest llibre els artistes Ramon Casas, Santiago Rusiñol i Miquel Utrillo, que dibuixen un viu retrat del París artístic de finals del segle XIX. Casas ens guia en aquest viatge amb els seus dibuixos i unes cròniques que, junt amb les d'Utrillo, van ser publicades a Pèl & Ploma el 1900. Rusiñol hi aporta els seus reportatges per a La Vanguardia sobre la seva estada a París. Viatge a París. Rusiñol, Casas, Utrillo. La Magrana. 234 pàgines. 15 euros.

El nazisme com a rerefons

Avalada per un espectacular èxit al món anglosaxó, apareix en català aquesta novel·la en què l'autor, el jove escriptor austríac Markus Suzak, s'ha inspirat en l'experiència viscuda pels seus pares durant el nazisme. La novel·la narra la història de la Liesel, que va començar als nou anys una brillant carrera com a lladre de llibres i que és acollida per una família d'un poble proper a Munic a finals dels anys 30. La lladre de llibres. Markus Zusak. Traduït per Anna Ullibarri. La Campana. 562 pàgines. 24 euros

Paul Auster guionista

El protagonista d'aquesta obra, -que és un guió per a la pel·lícula que el mateix Paul Auster va dirigir-, és Martin Frost, un personatge familiar per als lectors de l'autor novaiorquès, ja que va aparèixer a El llibre de les il·lusions. Frost és un escriptor que, acabada la seva última novel·la, es retira a una casa de camp, on l'aparició d'una jove estudiant trasbalsa el seu descans. Traduït al català per Albert Nolla. La vida interior d'en Martin Frost. Paul Auster. Edicions 62. 121 pàgines. 14 euros.

Converses amb el Dalai

En aquestes converses amb Felizitas von Schönborn, el Dalai Lama parla sobre la seva formació com a cap espiritual i polític del Tíbet, sobre la seva vida, sobre el budisme tibetà i la crisi en què es troba la humanitat. L'aparició d'aquest llibre coincideix amb la de L'Art de la Felicitat (Angle editorial). Dues obres per aprofundir en les sàvies reflexions del Nobel de la Pau, que en la seva estada a Barcelona, aquesta setmana, ha congregat milers de seguidors. Dalai Lama. Converses amb Felizitas von Schönborn. Pòrtic. 181 pàgines. 14 euros.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_