_
_
_
_
AGENDA

Recomanem...

Cant de la Sibil.la; Palmadotze; Rates; Le Creuset.

Cant de la Sibil·la

A l'església de la Bonanova, a Santa Maria del Mar, al Clot i a la Catedral de Barcelona, entre altres indrets es manté la tradició d'interpretar el cant de la Sibil·la. A la Catedral, tal com es feia l'any 1575 que va ser l'última vegada que es va representar en aquest espai. A l'església de la Bonanova des de 1998 és Maria del Mar Bonet qui l'interpreta.

ART Palmadotze

Sovint, cal sortir de Barcelona per descobrir el millor art contemporani. La galeria Palmadotze de Vilafranca del Penedès n'és un dels millors exemples. Per les seves sales han passat mostres tant o més arriscades que les que es poden veure en moltes galeries de la capital. Ara acull una sèrie de grans mestres: obres de Miquel Barceló, José M. Sicilia, Eduardo Chillida i Richard Serra es podran veure fins al 26 febrer al carrer La Palma número 12 de Vilafranca del Penedès.

TEATRE Rates

Una enorme lluna plena. Un parc infantil abandonat als afores de la ciutat. Un jove fugitiu, una noia que busca el seu gos perdut i un home misteriós que sembla amagar algun secret reben la notícia que els queden poques hores de vida. El món a punt d'acabar-se en una nit en què tot és possible, fins i tot que la lluna caigui. Aquesta és la sinopsi de Rates (abans que la lluna caigui) de Javi J. Moyano, que es representarà a la Sala Beckett des d'avui fins al 8 de gener.

Comprar i beure

BOTIGA Le Creuset

Per als que els toqui cuinar aquest Nadal, hi ha una petita joia de luxe que pot ajudar en la tasca: la cocotte. A Barcelona la firma Le Creuset acaba d'inaugurar la primera botiga a la ciutat. Hi són totes, de totes les mides i de molts colors (que són molt vius). Aquestes cassoles es fan amb ferro colat i esmaltat en la fosa de Fresnoy-le-Grand, al nord de França, en un procés que té més de 30 passos. La mida mitjana d'una cocota a Le Creuset val 149 euros. Al local també s'hi poden comprar es-pàtules de silicona, creperes, woks i motlles de silicona per fer magdalenes, per citar alguns dels objectes que s'hi poden trobar. L'empresa té un objectiu ben ambiciós: intentar obrir una botiga cada setmana a tot el món.

www.lecreuset.es

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_